Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Most egy ideig nem megyek

Határmenti Vigadó BozsokHatármenti Vigadó Bozsok a térképen

Szörnyű 2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szombathelyiként sokszor megfordultam már a Határmenti Csárdában és általánosságban jó véleménnyel voltam az étteremről. Az utóbbi pár évben az osztrákok teljesen elárasztották a helyet, ezért nehéz olyan pillanatot kifogni amikor nem kell várni, de a hétvége kivételével nem lehetetlen. A fogások inkább a mennyiségre kényes vendégeknek kedveznek de eddig a minőségre sem volt panaszom. Egy hangulatos, jó közepes étteremként élt a repertoáromba. Amiért mindezt leírtam, azt a múlt héten tapasztaltak miatt tettem és ez vezetett a címbe leírt döntésemhez is. Négy barátommal voltunk ott, és direkt a kedd kora esti órát választottuk, hogy a fent említett tumultust elkerüljük. Várakozni ennek ellenére is kellett pedig koránt sem volt akkora tömeg mint vasárnap vagy szombaton. Egyik barátom sült kacsát rendelt párolt káposztával, amit többször is ettünk már és ízlett is. Ránézésre most is így nézett kihozott étel de amikor elkezdte fogyasztani, először egy furcsa kinézetű csont ( biztos hogy a kacsában nincs ilyen ) majd egy oldalascsont végül egy darab füstölt csülök került elő a párolt káposztából. Az étlapon szerepel több fogás is párolt káposztával, többek között füstölt csülkös is. Én erre csak egy magyarázatot tudok, hogy véletlenül valakinek a visszavitt káposztája jutott szegény haverom adagjába az előző vendég csontjai és maradékainak nem elég gondos kipiszkálása után.
Szerencséjükre nem vagyunk azok az étteremben balhézós figurák de estére sikerült annyira felhúznunk magunkat a történteken, hogy végül is leírtam ide. Gondolom az osztrákokkal ezt azért nem merik megcsinálni mert akkor bezárhatnák az egészet, hiszen Ők a vendégek 70%-a.
Természetesen ha van az étteremnek a fentiekre más magyarázata is és olvassák ezt az értékelést akkor azt megírhatnák. Ha válaszolnak, ígérem leírom ide és ha nem volt igazam akkor természetesen mea culpa.
Addig is azt üzenem, hogy majd pár év múlva talán benézek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Határmenti Vigadó további értékelései

2022.02.02családjával
Átlagos
Hát inkább nem írok semmit, mert ha jót nem tudsz rosszat ne akarj elven vagyok.El kell menni EGYSZER kipróbálására! De csak erős idegzetüeknek ajánlott!
2021.08.29a párjával
Kiváló
Ismerősök ajánlására kerestük fel a Határmenti vigadót. Bozsokon a szőlőhegyen. Nagyon hangulatos hely, rengeteg vendég. De sikerült helyet kapni. A tömeghez képest gyors kiszolgálás. Bőséges választék. Tetemes mennyiségű adagok. A III osztályhoz képest jó ízek. Megérte elmenni ebédelni.
2020.06.16barátokkal
Kiváló
Talán az egyik legjobb hely ahol megfordultam! Tisztaság hangulatos környezet,kedves kiszolgálás,bőséges finom az étel. Az árak normálisak.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
155.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással