Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó, mint minden Jókenyér

Jókenyér Ludwig & Mentesi (Budakeszi) BudakesziJókenyér Ludwig & Mentesi (Budakeszi) Budakeszi a térképen

Kiváló 2018. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Jókenyér tőlünk eléggé távol eső budakeszi boltjába véletlenül estünk be, egy kirándulás során. Magát a céget és termékeit jól ismerjük, leginkább gödöllői egységükbe szoktunk járni.
A termékek, illetve azok minősége itt is hozta a megszokott Jókenyér színvonalat, lényegében "ugyanazokat" a szendvicseket kaptuk, mint Gödöllőn szoktuk.
Azaz ezek szerint a szendvicskészítők nem kreatívkodhatnak a Jókenyér hálózat boltjaiban (sem), vélhetően nekik is leírás alapján kell dolgozni, nem változtathatnak egyik boltban sem a szendvicsek összetételén. Ez végül is jó, mert így a megszokott termékeket, minőséget kapja az ember minden boltjukban.
Ez persze pl. a nagy hamburgerláncok esetében már teljesen természetes, de az ember azt hinné, hogy egy ilyen helyen tapasztalhat kisebb eltéréseket a szendvicsekben - de nem.
Természetesen a kenyerek, péksütemények, finompékáruk (túrós, kakaós, stb.) választéka, minősége is ugyanaz, mint Gödöllőn.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Jókenyér Ludwig & Mentesi (Budakeszi) további értékelései

2023.10.01barátokkal
Átlagos
Ételek, italok túlárazottak, főleg a minoseghez képest. Ízetlen lett egy ideje. Pedig nagyon drága A pincérek többsége flegma. Pedig jó lenne a hangulat.
2020.07.18a párjával
Kiváló
A jó szerencse, még pontosabban a párom kedve ismét elvitt a Budakeszin működő Jókenyér pékségbe, ahol ezúttal le is ültünk, ő ivott egy kávét, jómagam egy szederlevet, kértünk helyben fogyasztásra egy croissant-t, ami nem volt rossz, de ettem már meggyőzőbbet. Ezen kívül hazavittünk egy fehér...
2019.05.07egyedül
Kiváló
Budakeszin van egy kávézóként, sőt cukrászdaként is üzemelő Jókenyér pékség. Mivel sietős volt a dolgom, elvitelre kértem egy feketeerdő tortát, mely jónak volt mondható, katarzismentes volt, azaz nem átütő, mondjuk 595 forintért ritkán kap az ember csúcsélményt. Kértem továbbá két féle...
Népszerű szállások a környéken
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval