Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
26
116
270
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Egy régi szendvicsező újrafelfedezése -

Duran Szendvicsház - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régebben, amikor sokat jártam a Bajcsy-Zsilinszky útnak ezen a részén, mindig beugrottam a Duranba egy pár szendvicsre. A szendvicseiket nem úgy kell elképzelni, mint amikor régen nagymama készített egy nagy karaj kenyérből párizsis szendvicset paprikával, és kb. vacsorára ebből egy elég is volt, hanem kis picike bizbaszok a szendvicseik, én kb.
Megosztom
A pogácsa nagyon finom -

Jezsek Cukrászda Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely egy kis retrohangulatú cukrászda a Népszínház utcában, a Blaha és a Teleki tér között. Itt nem szoktunk fogyasztani (bár olyan sok hely nem is lenne rá), mivel közel van munkahelyemhez, a különböző megbeszélésekre, névnapokra sokszor hozzuk a Jezsekből a különböző fajta pogácsákat több kilós mennyiségben, mind nagyon finom, elfogynak az utolsó morzsáig.
Megosztom
Még egy kis nosztalgia Szegeden -

Hatos Rétes Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor a 90-es években Szegedre jártunk egyetemre, nagyon sokszor kötöttünk ki a Hatos Rétesben, rendkívül finom pogácsájuk, réteseik voltak, sokat emlegettük azután is, ha rétes volt a téma. Húsz év után néztünk be újra a helyre, bár most nem volt módunk annyi fajta rétest végigkóstolni, mint korábban, de már önmagában annak is örültünk, hogy a hely még létezik.
Megosztom
Egy kis nosztalgia 20 év után -

Virág Cukrászda & Kávéház Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29.
Őszintén szólva nem követtem a szegedi Virág Cukrászdák körüli történéseket, amikor a 90-es években sokat jártam Szegedre a Virág Cukrászda működött, a vele pontosan szemben lévő, mint most láttam, rendkívül fantáziadúsan KIS Virág Cukrászdára keresztelt hely nem. Aztán állítólag a Virág is bezárt, az biztos, hogy most mind a kettő működött.
Megosztom
Csodálatos helyszín, jó ételek -

Tisza River Cafe Club Szeged

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvényre érkeztünk a Tisza Riverbe, ami egy rendezvényhelyszín étteremnek berendezett lakóhajó a szegedi Felső-Tiszaparton, a régi Pick gyárnál (a térképpel, ami az Ittjártam oldalon mutatja a helyet, valami baj van, mert Szeged belvárosánál, a Tiszától jóval beljebb jelöli, érdekes lenne, ha ott lenne egy lakóhajó. . . .
Megosztom
2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most egy (egyébként igen drága) tanfolyam kapcsán vetődtem ismét a Hotel Hungária éttermébe (és a tanfolyam árában elég húzós árral felszámolták az ebéd árát is, úgyhogy azt gondoltam, ennyiért kapunk egy minőségi ebédet), reménykedve abban, hogy jobb lett a múltkori látogatásom óta. Háááát, hiába reménykedtem.
Megosztom
Egy útlezárás előnyei -

Ilka Csárda Göd

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a nagymarosi Csípős Fesztiválra mentünk, gondoltam megreszkírozom a 2/A. autóutat, de az útépítők így szombat délelőtt is megbízhatóan garantálták a részleges útlezárást és az abból adódó cca. 20 perces araszolgatást. (Tényleg, a 2/A. néhány kilométeres szakasza hány éve is épül?
Megosztom
Ez sem lesz egy eredeti, szellemes értékelés. -

Burger King - Allee Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva, nem teljesen értem, hogy a két nagy, nem kézműves hamburgerláncról miért nem egy-egy helyen lehet értékelést írni, ugyanis aki egy éttermükbe bement, az bement az összesbe. A kaják ugyanazok, a kiszolgálók ugyanazok, a berendezés ugyanaz. Itt is Whoppert ettem hagymakarikával (a szerencsekarikával itt nem volt szerencsém: mind szottyadt volt), és minő döbbenet: ugyanolyan volt mint máshol.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig őszinte örömmel tudok rácsodálkozni az olyan helyekre, ahol 20-30 éve nem jártam, és látom: még mindig megvannak. Így jártam a rétesezővel is a Normafánál, ahol már biztosan nem jártam vagy 25 éve. Most is, amikor a távolból láttam a kis fabódét, mondtam, hogy itt régen milyen finom rétesek voltak. És láss csodát, most is vannak!
Megosztom
Azt nem kérdeztem meg, hogy a hal honnan van. -

Oszi Bácsi Keszegsütödéje Szigliget

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyáron eljutottunk Szigligeten a sokak által egyszerűen csak a Balaton legjobb halsütődéjének titulált helyre, amely még B. Mária gasztrofőmegmondó asszony műsorában is szerepelt. A nevében keszegsütőde, de lehetett kapni még süllőt, pisztrángot, harcsát és pontyot is.
Megosztom
12 oldalon / 116 találat


TérképX