Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
27
132
374
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Na most mi van???? -

Zuzu Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Tegnap elugrottunk a Hegyvidékbe ebédelni, mert korábban nekünk nagyon bejött a Zuzu. Az ajtón benézve teljesen úgy tűnt, hogy nyitva van, az asztalok megterítve, a pultra odakészítve a különböző eszközök, de az ajtót hiába lökdöstük, nem nyílt. Az ajtóról levéve az étlap, és egy kiírás: vasárnap zárva (szerintem korábban mi vasárnap is voltunk).
Megosztom
Még mindig remek -

Jókenyér Gödöllő

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Hosszabb idő után voltunk újra a gödöllői JÓkenyérben, és mint a címben is írom: még mindig remek. A gödöllőiben az a jó, hogy a reggelit el lehet helyben fogyasztani, a mi kedvencünk a frissen sütött croissant-ból készült extra szendvics. Erre mondják azt, hogy alapvetően semmi különös (a croissantba sonkát, sajtot, salátát tesznek), de összességében kiváló.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Meghívásra mentünk a Vakvarjúba a Paulay Ede utcába. Az első meglepetés akkor ért, amikor tapasztaltuk, hogy az étterem helyiségét felújítják, így át kellett menni az utca másik oldalára, ahol most ideiglenesen működik a hely egy elegánsan "popup"nak nevezett egykori szenespincében.
Megosztom
Egy kis víz a hőségben -

McDonald's - Vörösvári út Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
A júliusi irgalmatlan kánikulában volt erre dolgom (a kocsi hőmérője 40 fokot mutatott), és elfogyott a vizem, így kínomban betértem a Mekkdonáld ezen üzemegységének "McDrive" részlegébe (mivel ezt az ősmagyar szót nem biztos hogy mindenki érti: kocsival oda lehet állni egy ablakhoz, és kiszolgálnak úgy, hogy nem kell kiszállni).
Megosztom
Vadgesztenyefák árnyékában -

Jardinette Kertvendéglő Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Az étterem a Németvölgyi úton található, szemben a Farkasréti temetővel. A kerthelyiség nagyon hangulatos, eléggé meleg volt, amikor mentünk, de a hatalmas, több évtizedes vadgesztenyefák kelllemes árnyékot adtak. Az ételek is kiválóak, a kacsamáj parfait-nak kellemes, karakteres íze van, friss salátával és lilahagyma lekvárral kínálják.
Megosztom
Hangulatos étterem -

Smarni Étterem Gödöllő

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta terveztük kipróbálni Gödöllőn a Smarni Éttermet. A hely nagyon kellemes, hangulatos, a kiszolgálással is elégedettek voltunk, érezni lehet, hogy itt fontos a vendég. A melegre való tekintettel hideg málnalevest ettünk (bodzával, kókusszal), nagyon kellemes zamata volt, nem az a túlcukrozott lötty, amit sok helyen gyümölcslevesként árulnak.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csömörön jártamban tűnt fel a hely már visszafelé, Budapest felé menet, nem sokkal a Csömör határát jelző tábla előtt. Ahogy láttam, alapvetően kiszállításban, elvitelben utaznak, ugyanis maga a hely pici (ha három-négy ember áll sorban, már "megtelik"), leülni sincs sok hely.
Megosztom
Pékárubolt, ahol nincs kenyér.... -

Pékesség Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 22. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közmédia gasztrofőmegmondó nagyasszonyának műsorában hallottunk a helyről, háááát, nem először tapasztaltuk már, hogy a Borbás Mária műsorban láttatott kép nagyon eltér a valóságtól. Először is: egy pékáruboltban NINCS KENYÉR! ! ! ! ? ? ? ? Nem valamilyen fajta nincs, semmilyen nincs! Mikor kérdeztük, hogy mikor lesz: ősszel ! ! ! ? ? ? ? Mi van?
Megosztom
A desszertválaszték fejlesztendő -

Földes Józsi Vendéglője Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 31. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi meghívásra mentünk az óbudai vendéglőbe. Nekünk sem a pincérekkel, sem az ételekkel nem volt rossz tapasztalatunk, a kiszolgálás udvarias és gyors volt, és az ételek is jók. A raguleves és a maceszgombócleves kifejezetten finom volt, a pacal nem az a kirobbanóan finom, de megfelelő. Jó volt a rántott mangalicatarja is.
Megosztom
Kaja, tumultusban -

McDonald's - Árkád Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mekkdonáld árkádi boltja speciális helyzetben van, nem önálló üzlet, hanem a bevásárlóközpont "kajáldaközpontjában" található, különböző más jellegű (kínai, főzelékes, pizzázó, stb. ) ételt kínáló bolt mellett. Ugyanakkor Mekkék előtt szinte mindig megbízhatóan tumultus van (akkor is, ha máshol nincs senki), úgy tűnik, sokan vannak, akiknek egy kis sorbanállást is megér, hogy jól megérdemelt egyenkajájukhoz jussanak (néha nekünk is.
Megosztom
14 oldalon / 132 találat


TérképX