Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
23
104
216
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Kiváló sonkák, sajtok és egyebek -

A Sonkás Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Gödöllő központjában található "A Sonkás" vidéki üzlete, amely tényleg egy kis gyöngyszem. Nem túl nagy a helyiség, de hatalmas a választék különleges sajtokból, magyar, spanyol, olasz, stb. sonkákból, szalámikból (itt egy helyen kapni mindent), olajbogyókból, olivaolajokból, olasz tésztákból, fűszerekből, különféle egyéb különleges termékekből.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sulyán Cukrászda Gödöllő főterén található, nagyon jó helyen, közel a piachoz. Mi leginkább a pogácsáik, sós süteményeik miatt járunk (leginkább a szombati piacnapon), illetve néhanapján fagyizni is szoktunk itt. A tortáik nem jönnek be annyira, nekünk eléggé édesek. Régebben a Sulyán volt Gödöllőn a törzshelyünk, de cca.
Megosztom
Egy prémium kategóriás rántott húsos hely -

Buja Disznók - Belvárosi Piac Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre eljutottunk Bíró Lajos mester Hold utcai piacon lévő kajáldájába is. Több ok miatt is adódott a párhuzam egy másik, szintén alapvetően rántotthúsáról elhíresült, bádogról nevezett piaci kajáldával. A médiatámogatottság mindkét helynek abszolút megvan, szerintem nem is tudnék mondani még két olyan piaci falatozót, amelyeket ennyire nyom a média, élükön B.
Megosztom
A Solier sütik a legjobbak között -

Solier Cafe Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A médiában agyondícsért, a köztv gasztroműsorában bemutatott cukrászdák között sosem lehet hallani a Solier-ről, pedig. . . . . a sósrúdjaik szerintem a legjobbak, amit Magyarországon kapni, könnyűek, finomak, megfelelő tárolás esetén több nap után is ropogósak. A tortaszeletjeik is könnyűek, finomak, ötletesek (összefoglalóan: profik), de a fagyijuk is rendkívül finom.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újra Rákospalotára vitt az utunk, így nem hagyhattuk ki a Kemencés Pizza "anyaboltját" sem. Az az egy gondunk, hogy a "Szarvas" fantázianevű pizzájuk annyira bejön, hogy - bár mindig elhatározzuk, hogy most már kipróbálunk valami mást is - mindig ezt kérjük. Na mindegy, majd legközelebb talán eszünk valami mást. . .
Megosztom
Szalámi és sonkaimádóknak kötelező! -

A Sonkás - Fény utcai Piac Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi Ittjártam értékelések alapján kerestük fel a helyet, mit mondjak, a különböző nemzetiségű és fajtájú sonkák, kolbászok és szalámik közötti tobzódásnak csak az ember anyagi lehetőségei szabnak határt (illetve az sem, mert az ember még ebből is venne, meg még abból is, aztán a számla meg viharsebesen kúszik fel az egekbe, de a jó minőséget itt is meg kell fizetni).
Megosztom
2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4.
A Jókenyér tőlünk eléggé távol eső budakeszi boltjába véletlenül estünk be, egy kirándulás során. Magát a céget és termékeit jól ismerjük, leginkább gödöllői egységükbe szoktunk járni. A termékek, illetve azok minősége itt is hozta a megszokott Jókenyér színvonalat, lényegében "ugyanazokat" a szendvicseket kaptuk, mint Gödöllőn szoktuk.
Megosztom
Átlagos fagyizda -

Szamóca Cukrászda Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szamócát a cukrászda környékről elszármazott szomszédunk ajánlotta a figyelmünkbe, aki a családjával - bár kicsit messzebb lakunk innen - a mai napig visszajár ide fagyizni. No, gondoltuk, akkor ez valami egészen különleges fagyi lehet, így egyik vasárnap mi is felkerekedtünk megkóstolni.
Megosztom
A színvonal nem csökken, sőt. -

Kalóz Burger & More Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4.
Korábbi értékelésem óta törzshelyünkké vált a Kalóz. Folyamatosan próbálnak újítani, az állandó étlapon található hamburgerek mellett többször volt, hogy hétvégenként BBQ húsokat (marhaszegy, oldalas, tépett hús) árultak (sajnos ez nagyon ritka, figyelni kell a Facebook oldalukat), és rendszeren van un. "vendéghamburger" is, amikor valamilyen új kreációt árulnak (legutóbb pl.
Megosztom
Szerencsére a Garfield tartja a színvonalat -

Illés Cukrászda Kistarcsa

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 4.
Mostanában több korábban értékelt cukrászdával is gondom volt, az egyik megszűnt, a másikban nem lehetett kapni semmit, amikor odamentünk. Szerencsére a Garfield tartja a színvonalat. Nem csak cukrászda, hanem pékség is működik itt. Így a továbbra is szenzációs pogácsák (gouda sajtos, tökmagos, töpörtyűs, stb.
Megosztom
11 oldalon / 104 találat


TérképX