Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
25
110
249
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Egy útlezárás előnyei -

Ilka Csárda Göd

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a nagymarosi Csípős Fesztiválra mentünk, gondoltam megreszkírozom a 2/A. autóutat, de az útépítők így szombat délelőtt is megbízhatóan garantálták a részleges útlezárást és az abból adódó cca. 20 perces araszolgatást. (Tényleg, a 2/A. néhány kilométeres szakasza hány éve is épül?
Megosztom
Ez sem lesz egy eredeti, szellemes értékelés. -

Burger King - Allee Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva, nem teljesen értem, hogy a két nagy, nem kézműves hamburgerláncról miért nem egy-egy helyen lehet értékelést írni, ugyanis aki egy éttermükbe bement, az bement az összesbe. A kaják ugyanazok, a kiszolgálók ugyanazok, a berendezés ugyanaz. Itt is Whoppert ettem hagymakarikával (a szerencsekarikával itt nem volt szerencsém: mind szottyadt volt), és minő döbbenet: ugyanolyan volt mint máshol.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig őszinte örömmel tudok rácsodálkozni az olyan helyekre, ahol 20-30 éve nem jártam, és látom: még mindig megvannak. Így jártam a rétesezővel is a Normafánál, ahol már biztosan nem jártam vagy 25 éve. Most is, amikor a távolból láttam a kis fabódét, mondtam, hogy itt régen milyen finom rétesek voltak. És láss csodát, most is vannak!
Megosztom
Azt nem kérdeztem meg, hogy a hal honnan van. -

Oszi Bácsi Keszegsütödéje Szigliget

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyáron eljutottunk Szigligeten a sokak által egyszerűen csak a Balaton legjobb halsütődéjének titulált helyre, amely még B. Mária gasztrofőmegmondó asszony műsorában is szerepelt. A nevében keszegsütőde, de lehetett kapni még süllőt, pisztrángot, harcsát és pontyot is.
Megosztom
Miét járok még mindig Mekkdöncibe? -

McDonald's - Bethlen Gábor utca Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyzet az, hogy a kérdésre sajnos én sem tudom a választ, sokszor megfogadtam már, hogy többet nem megyek az egyenízű egyenhamburgerek Mekkájába, de ha éhesen egy Mekk előtt visz el az utam, erről néha hajlamos vagyok megfeledkezni. A választékról nem írok, bárki bemegy bármelyik Mekkbe, ugyanazt kapja, jelzőt inkább nem használok, mert úgyis kimoderálnák.
Megosztom
Egy kis hűsölés a kánikulában -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a pesti Vakvarjúba. A helyiség nagyon kellemes, a klimatizálása is megfelelő, kellemes, nem fújatják direktben az ember nyakába a hideg levegőt, mint sok helyen. Az ételek finomak voltak (ahogy mondani szokás, "korrektek"), nekem a vargányapaprikással tálalt szűzpecsenye jött be a legjobban.
Megosztom
Kiváló sonkák, sajtok és egyebek -

A Sonkás Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gödöllő központjában található "A Sonkás" vidéki üzlete, amely tényleg egy kis gyöngyszem. Nem túl nagy a helyiség, de hatalmas a választék különleges sajtokból, magyar, spanyol, olasz, stb. sonkákból, szalámikból (itt egy helyen kapni mindent), olajbogyókból, olivaolajokból, olasz tésztákból, fűszerekből, különféle egyéb különleges termékekből.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sulyán Cukrászda Gödöllő főterén található, nagyon jó helyen, közel a piachoz. Mi leginkább a pogácsáik, sós süteményeik miatt járunk (leginkább a szombati piacnapon), illetve néhanapján fagyizni is szoktunk itt. A tortáik nem jönnek be annyira, nekünk eléggé édesek. Régebben a Sulyán volt Gödöllőn a törzshelyünk, de cca.
Megosztom
Egy prémium kategóriás rántott húsos hely -

Buja Disznók - Belvárosi Piac Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre eljutottunk Bíró Lajos mester Hold utcai piacon lévő kajáldájába is. Több ok miatt is adódott a párhuzam egy másik, szintén alapvetően rántotthúsáról elhíresült, bádogról nevezett piaci kajáldával. A médiatámogatottság mindkét helynek abszolút megvan, szerintem nem is tudnék mondani még két olyan piaci falatozót, amelyeket ennyire nyom a média, élükön B.
Megosztom
A Solier sütik a legjobbak között -

Solier Cafe Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A médiában agyondícsért, a köztv gasztroműsorában bemutatott cukrászdák között sosem lehet hallani a Solier-ről, pedig. . . . . a sósrúdjaik szerintem a legjobbak, amit Magyarországon kapni, könnyűek, finomak, megfelelő tárolás esetén több nap után is ropogósak. A tortaszeletjeik is könnyűek, finomak, ötletesek (összefoglalóan: profik), de a fagyijuk is rendkívül finom.
Megosztom
11 oldalon / 110 találat


TérképX