Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
27
125
356
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

A desszertválaszték fejlesztendő -

Földes Józsi Vendéglője Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi meghívásra mentünk az óbudai vendéglőbe. Nekünk sem a pincérekkel, sem az ételekkel nem volt rossz tapasztalatunk, a kiszolgálás udvarias és gyors volt, és az ételek is jók. A raguleves és a maceszgombócleves kifejezetten finom volt, a pacal nem az a kirobbanóan finom, de megfelelő. Jó volt a rántott mangalicatarja is.
Megosztom
Kaja, tumultusban -

McDonald's - Árkád Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mekkdonáld árkádi boltja speciális helyzetben van, nem önálló üzlet, hanem a bevásárlóközpont "kajáldaközpontjában" található, különböző más jellegű (kínai, főzelékes, pizzázó, stb. ) ételt kínáló bolt mellett. Ugyanakkor Mekkék előtt szinte mindig megbízhatóan tumultus van (akkor is, ha máshol nincs senki), úgy tűnik, sokan vannak, akiknek egy kis sorbanállást is megér, hogy jól megérdemelt egyenkajájukhoz jussanak (néha nekünk is.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pécs környéki cég egyetlen budapesti üzlete az Árkádban található, nem teljesen értem, hogy más pékségekhez hasonlóan miért nem terjeszkednek jobban erre is, szerintem lenne rá igény. Legutóbb a szendvicseikből vásároltunk be, rendkívül nagy a választék, mindegyik nagyon jó minőségű, mind a zsömlék, mind a belevalók.
Megosztom
Új cukrászda a kertvárosban. -

Koronakert Cukrászda Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 13. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A cukrászda pár hete nyílt, közvetlenül a Koronakert Étterem szomszédságában. Belül nagyon igényes kialakítású, de jó időben ki lehet ülni a kellemes kerthelyiségbe is. Nagyon finom, újszerű sütemények, parfétorták, pogácsák is kaphatóak, na és persze fagyi minden mennyiségben. Egyetlen negatívum, hogy bankkártyával nem lehetett fizetni, legalábbis amikor utoljára voltunk, nem lehetett.
Megosztom
A kerepesi BBQ -

Szablya Étterem Kerepes

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifejezetten BBQ húsai kipróbálása érdekében mentünk a Szablyába, bár az étlap szerint rengeteg más finomság is van. Azért ettünk levest is, a húsleves és a vargányás burgonyakrémleves is nagyon finom volt. A húsok közül a császár és az oldalas szintén nagyon finom, porhanyós volt, érződött rajtuk a BBQ füstösség.
Megosztom
Nem szerencsés, ha egy kajáldában a vendég zavaró tényező -

GURU Étterem - Árkád Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az árkádi GURU feleségem kedvenc helye - volt, eddig sokat járT ide, én meg vele, bár én már korábban sem annyira kedveltem a helyet, sem a szűkössége, sem kajaválasztéka nem fogott meg sosem. Úgy tűnik ugyanakkor, az előző értékelő esete nem egyedi, ugyanis az elmúlt hónapban mi is többször jártunk hasonlóan. Konkrétan odaálltunk a pulthoz. . .
Megosztom
2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem Budapest központi részén a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca sarkán található. Belső tere jó nagy, amikor mi voltunk az egész hátsó rész üres volt. Nevezetessége a chicagói módra készült pizza, aminek az olasz pizzától eltérően pereme van, és így hatalmas adag feltétek vannak a tésztán. A pizzák hatalmasak, több ember kell, hogy megküzdjön velük.
Megosztom
Kitűnő ízek egy füstös helyen -

Smokey Monkies BBQ - Szentendrei út Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely a Szentendrei úton található az árpád híd felől Szentendre felé menve a jobb oldalon az Auchan előtt. Az épület eléggé beleolvad a környezetébe, nekünk is kellett tenni egy kört, mire megtaláltuk. A helyiségbe belépve rögtön a BBQ jellegzetes füstszaga csapta meg az orrunkat. Jó időben mentünk (vasárnap egy után), mert éppen nem volt senki (hétköznap többen vannak, de nagyobb a választék is).
Megosztom
Íz élmények, amelyek miatt vissza kell menni -

Zuzu Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Huszár Krisztián a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy - mondhatni - "elátkozott" helyen nyitotta meg új éttermét. Évekkel ezelőtt a magát különleges rántotthúsával (fledermaus) hirdető Bruno & Bruno zárt itt be, később a viharsebesen Michelin-csillagot kapott (majd később elvesztett) hely nem bírta tovább a gyűrődést.
Megosztom
Egy régi szendvicsező újrafelfedezése -

Duran Szendvicsház - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régebben, amikor sokat jártam a Bajcsy-Zsilinszky útnak ezen a részén, mindig beugrottam a Duranba egy pár szendvicsre. A szendvicseiket nem úgy kell elképzelni, mint amikor régen nagymama készített egy nagy karaj kenyérből párizsis szendvicset paprikával, és kb. vacsorára ebből egy elég is volt, hanem kis picike bizbaszok a szendvicseik, én kb.
Megosztom
13 oldalon / 125 találat


TérképX