Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
21
70
117
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Megszégyenülve kullogtunk el. -

Négy Muskétás Étterem Söröző Budapest

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ehhez az étteremhez fűződik életem legszörnyűbb éttermi "élménye". Nagybátyám meghívására mentünk, aki meg akarta mutatni nekünk a helyet, mert korábban sokat kajált ott a haverjaival, és állítólag nagyon finom ételek vannak (nekünk erről az alábbiak miatt sajnos nem sikerült meggyőződni, azóta meg nem volt kedvem ide visszamenni).
Megosztom
Nem csak a gasztrobloggert kell körülugrálni! -

Kistücsök Étterem, Borpince & Vinotéka Balatonszemes

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 1. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva meg voltam győződve, hogy értékeltem már a helyet, de olvasgatva a róla szóló korábbi írásokat, meglepődve láttam, hogy nem. No, ez nem maradhat így! :)

Nálunk a sokak által etalonnak tartott Kistücsök tavaly kiesett az "ez egy önálló utat is megér" kategóriából.
Megosztom
2017. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. április 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csapatépítő tréningen voltunk a szállodában, ennek részét képezte egy ebéd a hotel éttermében. Maga az étterem egy bazi nagy hodály, valószínűleg ilyen rendezvényekre lehetnek szakosodva, mert nagyon sok asztalon kitéve különböző cégek neve, valószínűleg ezek munkatársai is a miénkhez hasonló programon tartózkodtak a szállodában.
Megosztom
A legfinomabb mazsolás kalács -

Jókenyér Ludwig & Mentesi Gödöllő

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombatonként a leggyakrabban Gödöllőre megyünk bevásárolni, ilyenkor mindig beülünk reggelizni a Jókenyérbe. A bolt Gödöllő szívében, rendkívül jó helyen van, hidegben a helyiségen belül lehet leülni, de nyáron az üzlet előtt is vannak asztalok, székek. Nagy és változatos a szendvicsválaszték, de jó a kávéjuk, van frissen facsart narancslé, különleges cukrászsütemények is.
Megosztom
Igazi vietnami ízek és vendéglátás Kőbányán -

Vietnami Speciális Melegkonyha Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 9. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az IttJártam-on kerestem hozzánk viszonylag közel eső vietnami éttermet, itt fedeztem fel a Kőbánya központjában, a templommal szinte szemben lévő Hoan Nam-ot. Az ételek rendkívül finomak, és irdatlan nagy adagok. Vietnami étteremben először mindig nagy kedvencemet a Pho levest kóstolom meg, nekem tökéletes, igazán harmónikus ízvilágú volt.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közelmúltban autóztunk el kíváncsiságból az egyik ismerősünk által elit bevásárlóközpontnak tartott Hegyvidékbe. Háááát nem tudom. Az kétségtelen, hogy a mélygarázsban parkoló nagyszámú fullextrás terepjáró között végignézve látható volt, hogy nem egy borsodi falucskában járunk és egyes üzletek árai is abból indulnak ki, hogy ide budai milliomosok járnak.
Megosztom
2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Allee-hoz közeli piacon voltunk bevásárolni, és mivel a közeli beülős tejivó még zárva volt, ezért a PrimaPék Allee üzemegységében akartunk reggelizni. Mit mondjak, nem egy vendégcsalogató hely. Annak ellenére, hogy kávét, szendvicseket, finompékárut, üdítőt árulnak, amit sok hasonló helyen helyben is el lehet fogyasztani (ugyanis kitesznek asztalokat, székeket), itt erre semmi fajta lehetőség nincs.
Megosztom
2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely Gödöllő felől autózva nem sokkal Máriabesnyő után található a régi 3-as út mellett baloldalt. Nekem hatalmas nagy csalódás volt, talán a legnagyobb negatív éttermi „élményem”. A családdal kifejezetten nagy kedvencüket, a hely cégéreként is hirdetett sült malacot enni mentünk ide (külön ügyelve arra, hogy korán menjünk, hogy biztosan legyen), ehhez képest közölték, hogy aznap nincs sült malac (a MALACkertben), mert egy autós megállt, és az aznapra sütött összes malachúst elvitte (?
Megosztom
A legfinomabb pogácsa -

Illés Cukrászda Kistarcsa

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Illés (közkeletű néven Garfield) Cukrászda Kistarcsán (a 3-as útról nézve) a HÉV túloldalán található. Mi alapvetően a rendkívül finom saját készítésű kenyérért, pékáruért, kalácsért járunk ide, de van nagyon sokfajta kitűnő pogácsájuk is, nekem a gouda sajtos a kedvencem, ilyen szenzációs pogácsát máshol nem sokat ettem még.
Megosztom
Minőségi termékek, hangulattalan körítéssel -

Lipóti Pékség & Kávézó - Aréna Plaza Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Lipóti Pékség ezen elárusítóhelye az Aréna Plázában, közvetlenül a TESCO-val szemben helyezkedik el. A kenyérválaszték jó, régebben nagyon szerettük a nagy fehér kerek parasztkenyerüket, amely a régi idők kenyereire emlékeztetett, de egy idő óta leszoktunk a fehérlisztes kenyerekről, így itt is inkább a kornspitz jellegű rozsos péksüteményüket vesszük.
Megosztom
7 oldalon / 70 találat


TérképX