Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
28
141
667
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Pékség a város szélén -

Külvárosi Pék Budapest

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pékség a régi 3-as út mentén található, de még Budapest határán belül a XVI. kerületben. A sütőde egy légtérben található a nagyon hangulatos kiszolgáló résszel, így belépve a sülő kenyér, pékárú semmihez nem hasonlítható illeta fogadja az embert. Sokfajta kenyér, pékárú kapható, mi erdélyi pityókás kenyeret, tökmagos kenyeret és teljes kiőrlésű rozs zsemlét vettünk, mind a három kiváló volt.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 24. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sok évvel ezelőtt az Alsóerdősor utcába jártam általánosba, sajnos már nem emlékszem, mi volt akkor a jelenlegi kínai büfé helyén, dehogy a 70-es években még nem kínai volt itt, az 100%. A hely neve lehetne Átlagos Kínai Büfé is, van minden, ami az ilyen jellegű kínai büfékben szokott lenni, de semmi különleges.
Megosztom
2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran járunk a Pilisbe kirándulni, így jobb híján többször is betévedtünk már az étterembe. A választék (étteremhez mérten) elég szegényes, lényegében rántott és sült sokminden (hús, hal, gomba, sajt), pörköltek, palacsinta, mindez megtalálható egy jobb kifőzdében is.
Megosztom
Házias zsidó ételek -

Fülemüle Étterem Budapest

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a Fülemülébe, én korábban nem tudtam erről a helyről, pedig nem messze dolgozom. Nem túl nagy, kellemes, családias helyiség, a foglalás erősen ajánlott. A ház specialitása a többfajta sólet, hatalmas adagokat adnak, az "egyadagos" sólettel szerintem ketten tökéletesen jóllaknak.
Megosztom
A borravaló kötelező? -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy divat manapság, hogy Márton nap környékén nagyon sok étterem libanapokat tart, nem volt ez másképp az újlipóti Varjúban sem. László Chef (a honlapon írják így, ezek szerint vagy a chef szó vált nagybetűvel írandó szóvá, vagy a helyi főszakács egy László vezetéknevű ember, akinek Géza helyett Chef a keresztneve. . .
Megosztom
Házias vendéglátás - házias ízek -

Kami Kisvendéglője Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 20. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vendéglő egy nagyobb családi házból kerül kialakításra, de elég sok asztal van, kellemes, barátságos környezetben. Ha kérdezik, megesküdtem volna, hogy ez a településrész már Dunakeszihez tartozik, de nem, az utcanévtáblák szerint Újpest. A terítés igazi kisvendéglős jellegű, piros kockás abroszokkal.
Megosztom
Új felfedezés -

Fazekas Cukrászda Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran járunk a Csömöri úton, de ez a cukrászda eddig nem tűnt fel, így nem tudom, hogy már régebb óta ott van, vagy nemrégiben nyitottak. Alapvetően azoknak ajánlom, akik fagyizni szeretnének, a fagyiválaszték nagy, és a fagyik finomak, a sós pisztáciás egészen különleges volt, a kiírás szerint díjat is nyert.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szamóca-rajongó szomszéd unszolására mentünk el újra a helyre, hááááát, nem kellett volna. A fagyi továbbra is egyenízű, túlédes, puha (pillanatok alatt olvad), teljesen egyetértek az előző értékelővel, mi sem ettük meg, inkább elugrottunk a XVI. kerületben nemrég nyitott új cukrászdába, ott szuper a fagyi.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyorsétteremlánc lángon sütött húspogácsáival hirdeti magát, és ha az ember elmegy egy boltjuk közelében elég áthatóan érezni is a lángon sült hús illatát (gondolom nem véletlen). Nekem egyébként másokkal ellentétben jobban bejön mint a másik gyorsétteremlánc, ha van válaszási lehetőség, inkább ide megyek. (Na és ha persze nincs a közelben kézműves hamburgerező.
Megosztom
Na most mi van???? -

Zuzu Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegnap elugrottunk a Hegyvidékbe ebédelni, mert korábban nekünk nagyon bejött a Zuzu. Az ajtón benézve teljesen úgy tűnt, hogy nyitva van, az asztalok megterítve, a pultra odakészítve a különböző eszközök, de az ajtót hiába lökdöstük, nem nyílt. Az ajtóról levéve az étlap, és egy kiírás: vasárnap zárva (szerintem korábban mi vasárnap is voltunk).
Megosztom
15 oldalon / 141 találat


TérképX