Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
27
135
519
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Új felfedezés -

Fazekas Cukrászda Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 16. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran járunk a Csömöri úton, de ez a cukrászda eddig nem tűnt fel, így nem tudom, hogy már régebb óta ott van, vagy nemrégiben nyitottak. Alapvetően azoknak ajánlom, akik fagyizni szeretnének, a fagyiválaszték nagy, és a fagyik finomak, a sós pisztáciás egészen különleges volt, a kiírás szerint díjat is nyert.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szamóca-rajongó szomszéd unszolására mentünk el újra a helyre, hááááát, nem kellett volna. A fagyi továbbra is egyenízű, túlédes, puha (pillanatok alatt olvad), teljesen egyetértek az előző értékelővel, mi sem ettük meg, inkább elugrottunk a XVI. kerületben nemrég nyitott új cukrászdába, ott szuper a fagyi.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyorsétteremlánc lángon sütött húspogácsáival hirdeti magát, és ha az ember elmegy egy boltjuk közelében elég áthatóan érezni is a lángon sült hús illatát (gondolom nem véletlen). Nekem egyébként másokkal ellentétben jobban bejön mint a másik gyorsétteremlánc, ha van válaszási lehetőség, inkább ide megyek. (Na és ha persze nincs a közelben kézműves hamburgerező.
Megosztom
Na most mi van???? -

Zuzu Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegnap elugrottunk a Hegyvidékbe ebédelni, mert korábban nekünk nagyon bejött a Zuzu. Az ajtón benézve teljesen úgy tűnt, hogy nyitva van, az asztalok megterítve, a pultra odakészítve a különböző eszközök, de az ajtót hiába lökdöstük, nem nyílt. Az ajtóról levéve az étlap, és egy kiírás: vasárnap zárva (szerintem korábban mi vasárnap is voltunk).
Megosztom
Még mindig remek -

Jókenyér Gödöllő

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hosszabb idő után voltunk újra a gödöllői JÓkenyérben, és mint a címben is írom: még mindig remek. A gödöllőiben az a jó, hogy a reggelit el lehet helyben fogyasztani, a mi kedvencünk a frissen sütött croissant-ból készült extra szendvics. Erre mondják azt, hogy alapvetően semmi különös (a croissantba sonkát, sajtot, salátát tesznek), de összességében kiváló.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a Vakvarjúba a Paulay Ede utcába. Az első meglepetés akkor ért, amikor tapasztaltuk, hogy az étterem helyiségét felújítják, így át kellett menni az utca másik oldalára, ahol most ideiglenesen működik a hely egy elegánsan "popup"nak nevezett egykori szenespincében.
Megosztom
Egy kis víz a hőségben -

McDonald's - Vörösvári út Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A júliusi irgalmatlan kánikulában volt erre dolgom (a kocsi hőmérője 40 fokot mutatott), és elfogyott a vizem, így kínomban betértem a Mekkdonáld ezen üzemegységének "McDrive" részlegébe (mivel ezt az ősmagyar szót nem biztos hogy mindenki érti: kocsival oda lehet állni egy ablakhoz, és kiszolgálnak úgy, hogy nem kell kiszállni).
Megosztom
Vadgesztenyefák árnyékában -

Jardinette Kertvendéglő Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a Németvölgyi úton található, szemben a Farkasréti temetővel. A kerthelyiség nagyon hangulatos, eléggé meleg volt, amikor mentünk, de a hatalmas, több évtizedes vadgesztenyefák kelllemes árnyékot adtak. Az ételek is kiválóak, a kacsamáj parfait-nak kellemes, karakteres íze van, friss salátával és lilahagyma lekvárral kínálják.
Megosztom
Hangulatos étterem -

Smarni Étterem Gödöllő

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta terveztük kipróbálni Gödöllőn a Smarni Éttermet. A hely nagyon kellemes, hangulatos, a kiszolgálással is elégedettek voltunk, érezni lehet, hogy itt fontos a vendég. A melegre való tekintettel hideg málnalevest ettünk (bodzával, kókusszal), nagyon kellemes zamata volt, nem az a túlcukrozott lötty, amit sok helyen gyümölcslevesként árulnak.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csömörön jártamban tűnt fel a hely már visszafelé, Budapest felé menet, nem sokkal a Csömör határát jelző tábla előtt. Ahogy láttam, alapvetően kiszállításban, elvitelben utaznak, ugyanis maga a hely pici (ha három-négy ember áll sorban, már "megtelik"), leülni sincs sok hely.
Megosztom
14 oldalon / 135 találat


TérképX