Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
26
120
304
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Mazsola63 értékelései

Nem szerencsés, ha egy kajáldában a vendég zavaró tényező -

GURU Étterem - Árkád Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az árkádi GURU feleségem kedvenc helye - volt, eddig sokat járT ide, én meg vele, bár én már korábban sem annyira kedveltem a helyet, sem a szűkössége, sem kajaválasztéka nem fogott meg sosem. Úgy tűnik ugyanakkor, az előző értékelő esete nem egyedi, ugyanis az elmúlt hónapban mi is többször jártunk hasonlóan. Konkrétan odaálltunk a pulthoz. . .
Megosztom
2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem Budapest központi részén a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca sarkán található. Belső tere jó nagy, amikor mi voltunk az egész hátsó rész üres volt. Nevezetessége a chicagói módra készült pizza, aminek az olasz pizzától eltérően pereme van, és így hatalmas adag feltétek vannak a tésztán. A pizzák hatalmasak, több ember kell, hogy megküzdjön velük.
Megosztom
Kitűnő ízek egy füstös helyen -

Smokey Monkies BBQ - Szentendrei út Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely a Szentendrei úton található az árpád híd felől Szentendre felé menve a jobb oldalon az Auchan előtt. Az épület eléggé beleolvad a környezetébe, nekünk is kellett tenni egy kört, mire megtaláltuk. A helyiségbe belépve rögtön a BBQ jellegzetes füstszaga csapta meg az orrunkat. Jó időben mentünk (vasárnap egy után), mert éppen nem volt senki (hétköznap többen vannak, de nagyobb a választék is).
Megosztom
Íz élmények, amelyek miatt vissza kell menni -

Zuzu Budapest

2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Huszár Krisztián a Hegyvidék Bevásárlóközpontban egy - mondhatni - "elátkozott" helyen nyitotta meg új éttermét. Évekkel ezelőtt a magát különleges rántotthúsával (fledermaus) hirdető Bruno & Bruno zárt itt be, később a viharsebesen Michelin-csillagot kapott (majd később elvesztett) hely nem bírta tovább a gyűrődést.
Megosztom
Egy régi szendvicsező újrafelfedezése -

Duran Szendvicsház - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régebben, amikor sokat jártam a Bajcsy-Zsilinszky útnak ezen a részén, mindig beugrottam a Duranba egy pár szendvicsre. A szendvicseiket nem úgy kell elképzelni, mint amikor régen nagymama készített egy nagy karaj kenyérből párizsis szendvicset paprikával, és kb. vacsorára ebből egy elég is volt, hanem kis picike bizbaszok a szendvicseik, én kb.
Megosztom
A pogácsa nagyon finom -

Jezsek Cukrászda Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely egy kis retrohangulatú cukrászda a Népszínház utcában, a Blaha és a Teleki tér között. Itt nem szoktunk fogyasztani (bár olyan sok hely nem is lenne rá), mivel közel van munkahelyemhez, a különböző megbeszélésekre, névnapokra sokszor hozzuk a Jezsekből a különböző fajta pogácsákat több kilós mennyiségben, mind nagyon finom, elfogynak az utolsó morzsáig.
Megosztom
Még egy kis nosztalgia Szegeden -

Hatos Rétes Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor a 90-es években Szegedre jártunk egyetemre, nagyon sokszor kötöttünk ki a Hatos Rétesben, rendkívül finom pogácsájuk, réteseik voltak, sokat emlegettük azután is, ha rétes volt a téma. Húsz év után néztünk be újra a helyre, bár most nem volt módunk annyi fajta rétest végigkóstolni, mint korábban, de már önmagában annak is örültünk, hogy a hely még létezik.
Megosztom
Egy kis nosztalgia 20 év után -

Virág Cukrászda & Kávéház Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva nem követtem a szegedi Virág Cukrászdák körüli történéseket, amikor a 90-es években sokat jártam Szegedre a Virág Cukrászda működött, a vele pontosan szemben lévő, mint most láttam, rendkívül fantáziadúsan KIS Virág Cukrászdára keresztelt hely nem. Aztán állítólag a Virág is bezárt, az biztos, hogy most mind a kettő működött.
Megosztom
Csodálatos helyszín, jó ételek -

Tisza River Cafe Club Szeged

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvényre érkeztünk a Tisza Riverbe, ami egy rendezvényhelyszín étteremnek berendezett lakóhajó a szegedi Felső-Tiszaparton, a régi Pick gyárnál (a térképpel, ami az Ittjártam oldalon mutatja a helyet, valami baj van, mert Szeged belvárosánál, a Tiszától jóval beljebb jelöli, érdekes lenne, ha ott lenne egy lakóhajó. . . .
Megosztom
2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most egy (egyébként igen drága) tanfolyam kapcsán vetődtem ismét a Hotel Hungária éttermébe (és a tanfolyam árában elég húzós árral felszámolták az ebéd árát is, úgyhogy azt gondoltam, ennyiért kapunk egy minőségi ebédet), reménykedve abban, hogy jobb lett a múltkori látogatásom óta. Háááát, hiába reménykedtem.
Megosztom
12 oldalon / 120 találat


TérképX