Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő élmény

Tom Yum Budakeszi Thai Food BudakesziTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi a térképen

Kiváló 2020. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. július 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Tom Yum Budakeszi központjában működik, volt már szerencsénk itt, ezen a helyszínen, ebben az ingatanban, több éttermet is kipróbálni, vélhetően magas a bérleti díj attól mennek sorban tönkre. Talán ez megmarad.
Mint megtudtuk a kedves felszolgálótól, ez az egység azonos tulajdonban van az Andrássy úti azonos nevű étteremmel, s van még egy kirendeltség a Lupa szigeteknél s valahol még a városban, azt elfelejtettem, hogy hol.
Szóval négy van belőle, előbb utóbb mindet meglátogatjuk majd.
Négyen voltunk, rendeltünk összesen 8-9 féle ételt, Tom Ka Ghai levest, Tom Yumot, curryt, rántott tengeri tálat, kétféle csirkét valamint mangós ragacsos rizset. Utóbbival nem tudtak szolgálni, de felajánlották, hogy megcsinálják licsivel. Éltünk az ajánlattal. Finom volt, akár a többi fogás.
Kifejezetten jó estét töltöttünk a Tom Yumban, nem volt ez 5 pontos, katartikus élmény, de azért nem akarom belenyomni őket a 4 pontosok tengerébe, megadom az ötöt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Tom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étel/italTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étel/italTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étel/italTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étel/italTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étel/italTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - BelsőTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - BelsőTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallapTom Yum Budakeszi Thai Food Budakeszi - Étlap/itallap

Tom Yum Budakeszi Thai Food további értékelései

2018.01.17egyedül
A Tom Yum budapesti étterme az Andrássy út elején található, ettem már ott, igaz, nem mostanában, de pozitív emlékekkel távoztam, jó és autentikus konyha, thai személyzet. Azóta van egy másik pesti egységük is a Boráros téren, ott még nem volt szerencsém járni, viszont a 3. éttermüket, amelyik...
Népszerű szállások a környéken
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval