Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszajárók lettünk

CineCittá Café & Restaurant - Campona BudapestCineCittá Café & Restaurant - Campona Budapest a térképen

2014. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korábban másik étterem működött itt, de pár hónapja észrevettük, hogy új, főként Olasz konyhán alapuló kínálatú étterem nyílt a bevásárló központ egyik bejárata mellett. Először a fagyi miatt álltunk meg nézelődni, de második alkalommal már betértünk.
Az ételek (elsősorban pizzát szoktunk enni) minősége hibátlan. Az első alkalom óta már sokadszorra térünk vissza hétvégi ebédre és mondhatom, hogy mára "függővé váltunk". A pizza tészta isteni. A kínálatban rengeteg egyéb kipróbálni való Olaszos étel is található, ezért mire végigesszük majd az étlapot eltelik még pár hónap, de amíg a "költségvetésbe" belefér valószínűleg a törzshelyünk lesz. Legutóbb paradicsom levest is kértünk és az egész család végig kóstolta, majd szinte marakodtunk rajta olyan finom volt, pedig nem vagyunk egy levesimádó família. A tálalás nagyon ízléses és minden nagyon tiszta. Röviden úgy foglalhatnám össze, hogy aki igényes Olaszos ételeket keres a "bevásárló központos feeling" ellenére is színvonalas helyen annak érdemes benéznie ide. Egyetlen negatívumot tudnék említeni. Valószínűleg az étterem tulajdonosa lehet a kissé őszes és sportos testalkatú, akcentussal beszélő, szigorú tekintetű úriember, akit eddig minden ottjártunkkor láthattunk. Az Ő fellépése néha megzavarta a nyugodt és kellemes hangulatú étkezést, mert legtöbbször éppen megdorgálta valamelyik felszolgáló hölgyet, vagy ellentmondást nem tűrő hangon utasításokat osztott a személyzetnek. Természetesen ez szíve joga a saját éttermében, de intézhetnék ezt diszkrétebben a konyha belső helyiségeiben is, nem a vendégek szeme láttára és füle hallatára. A felszolgálók arcán is sokszor inkább az idegesség tükröződik és nem a vendéggel való őszinte törődés. Az viszont elismerést érdemel, hogy a fentiekből ítélve rendszeresen felügyelik a minőséget minden téren szinte állandóan, talán ez a "szükséges rossz" az egyébként tökéletes ebéd összetevőihez.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

CineCittá Café & Restaurant - Campona további értékelései

2018.05.01barátokkal
Gyenge
Alapból azzal kezdem: az ételek finomat, az árak is kb. normálisak. De a személyzet mindig elront mindent... Mai nap volt a csúcspont... Hajtás volt, sokan voltak, értem én... De az kicsit sok, hogy az egyik pincérlány trágárkodását kelljen hallgatni...!!?? Szidta a vendégeket, gúnyolódott...
2018.02.12a párjával
Kiváló
Fantasztikusak az ételek, mind ízben, mind látványban, melyekhez finom borokat, és söröket is lehet fogyasztani. Nagyon hangulatos hely.
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval