Budapest
Budapest - Rudas Gyógyfürdő és UszodaBudapest - Aquaworld Resort Élményfürdő Budapest
Budapest - Széchenyi Gyógyfürdő és UszodaBudapest - Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest bemutatása

Budapest kedvelt turisztikai célpont, a legek városa. A városban található világörökségi helyszín többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út és a Hősök tere. Az ugyancsak ebbe a kategóriába sorolt Millenniumi Földalatti Vasút a londoni után a második legrégebbi a világon.

Budapest és környéke legfrissebb értékelései

2026.05.26egyedül
Ezt a térképen fedeztem fel, hogy van, és bár nem vagyok kiemelt pizzafan, de azért gondoltam, hogy a hiteles tájékoztatás okán eszem egyet. Tehát tömegközlekedés a főváros széle felé, Albertfalva vidékére. A hely egy lakótelepféle tövében van, ehhez igazítjuk az elvárásokat. Vendég egy szál sem,...
2026.05.26barátokkal
Egy forró nyári napon kiállítás után jól esett volna egy kávé, kint forróság volt, praktikusnak tűnt, hogy a múzeumban helyben igyunk. A környezet nem volt szép, se tiszta. A kiszolgálóktól a kávéról és a tejről érdeklődtem, amire pofákat vágva, nem kedvesen válaszolt. Magasan túlárazott kávé,...
2026.05.25a párjával
Kifogástalan kiszolgálás Mosolygós felszolgálok Bármikor visszatérnék ide Finom ételek italok Es a környezet egyedi

Budapest és környéke kedvelt szállásai

Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Tavaszi felfrissülés
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Fagus Hotel Sopron
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Előrefizetési kedvezmény
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
Kirándulnál Budapest környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű Budapesti szálláshelyek

Hotel Charles BudapestHotel Charles, BudapestCsomagok már 11.851 Ft/fő/éj ártól
18 értékelés
Baross Hotel by Mellow Mood Hotels BudapestBaross Hotel by Mellow Mood Hotels, BudapestCsomagok már 12.441 Ft/fő/éj ártól
5 értékelés
Aquaworld Resort Budapest BudapestAquaworld Resort Budapest, BudapestCsomagok már 31.512 Ft/fő/éj ártól
36 értékelés
La Prima Fashion Hotel BudapestLa Prima Fashion Hotel, BudapestCsomagok már 25.263 Ft/fő/éj ártól
1 értékelés
Budapest a térképen