Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meglepően jó volt! Felülmúlta az elvárásokat.

Figuráns Bistro BudapestFiguráns Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Előző nap jártam arra és láttam az étterem hirdetőtábláján az étlapot. Teljesen elfogadhatóak voltak az árak. Eldöntöttem, hogy másnap oda viszem a páromat és kipróbáljuk az új éttermet, ha már itt van környékünkön.
A teraszon kezdtünk, ami nagyon hangulatos, ha csak egy picit jobb lett volna az idő, akkor ott is maradunk. Egy nagyon kedves hölgy felszolgálót jutott nekünk. Pont jól kommunikált és mindig ott volt, amikor kellett, de nem lógott ott folyton. Pont jó volt. A következő kellemes meglepetés, hogy fel voltak készülve prémium borokból is. Ezt sok helyen hiányolom. Ezzel máris belopták magukat a szívembe. Végül is nem estünk túlzásba, egy Ferenczi Pinot Noir-ra esett a választás. Ami fantasztikus volt. Fontos megjegyeznem, hogy a bor kiválasztásához külön segítség érkezett. Egy sokkal drágább bor helyett ajánlották számomra az említett vöröset, amit nem ismertem és nagyon ízlett. Szóval még egy piros pont!
A párom Figuráns tekercset evett és nagyon dicsérte, én lassan sült marhát választottam. A kaja mennyisége pont jó, ez azt jelenti nálam, hogy az átlagosnál kicsit többet tesznek a tányérra. A minősége pedig határozottan felülmúlták az elvárásainkat. Ezért is döntöttem úgy, hogy írok. Remélem nem fog megváltozni ez a hely, mert így biztosan gyakori vendég leszek náluk. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha árat sem emelnek, akkor szerintem hamarosan nehéz lesz szabad asztalt találni. Ha romlást tapasztalok itt jelezni fogom!
Attila
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Figuráns Bistro további értékelései

2018.01.16
Kiváló
Veletlenul ma bementem ebbe az etterembe. Csaladias, nagyon jo es "szeles" etlappal. Kiszolgalas is teljesen rendben van. Csak ajanlani tudom. A regi klasszikus ettermek etelsoraival jönnek, ami egy hianyt potol szerintem. Ar minöseg arany nagyon jo eltalalva! Remelem hamarosan ujra...
2014.07.08családjával
Kiváló
Egy júniusi pénteken vacsoráztunk itt először.A nap azért érdekes,mert az étteremben pénteken és szombaton van halnap.Nos, aki a halászlé elkötelezett híve és nem átall évente többször is fogyasztani belőle,ha van rá lehetősége,annak itt a helye!Sűrű,krémes,zamatos és tele van omlós pontyfilé...
Népszerű szállások a környéken
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
112.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
133.739 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!