Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

kellemes,könnyű vacsora

Halműhely - Teréz körút Budapest

2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szépen berendezett, tágas büfé, barátságos személyzet.
Frissen készült halacskákat kértünk, előtte egy halászlét, melyet ketten ettük. Nem olcsó, viszont igen közepes, mondhatni csalódást okozó.Nem túl ízes, nem sok hal benne.
A rendelt sült halak finomak, ropogósak, ízesek, finom szószt kaptunk hozzá és ropogós hasábburgonyát. Megjegyzem, keszeget akartunk rendeli mindketten, de csak egy volt?!
A halak súly szerinti árkiírása nem szerencsés, főleg a külföldiek számára érthetetlen.Ez már az üzlet előtti megállító táblán is zavaró.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló

Halműhely - Teréz körút további értékelései

2017.07.08egyedül
Átlagos
A Halműhely 2. étterme a Nagykörúton található, bár elég jó, forgalmas, központi helyen, én a villamoson utazva és gyalogosan is simán elmentem mellette úgy, hogy nem tűnt fel a létezése, azaz a portál nem igazán lett figyelem felhívó. A másik, Dózsa György úti vendéglőjükhöz képest teljesen más...
2016.12.23barátokkal
Kiváló
A Halműhely Dózsa György úti egysége egyáltalán nem tűnt annyira látogatottnak, hogy az ember azt higgye, hogy a Nagykörúton fogják nyitni a következő egységet. Márpedig ez történt. Persze az is lehet, hogy a tulaj előre menekült, mint egy jeles egri borász, aki gigantikus hiteleket vett fel,...