Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos, cseh sörkert

Jaromír '68 Cseh Sörkert BudapestJaromír '68 Cseh Sörkert Budapest a térképen

Kiváló 2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Harmadszor tértünk ide vissza baráti társasággal. Még mindig remek hangulatú hely igazi finom cseh sörökkel. Egy kollégium aljában található azonban nem egy 4*-os hely látszatra :) Az év hűvösebb időszakában a benti helyiség alkalmas egy jó hangulati baráti sörözésre akár hétköznap este is. Az év melegebb időszakában pedig a sörkertben lehet helyet foglalni és a sörcsapolás is ott helyben történik ezzel is növelve az este hangulatát. A kiszolgálás remek, családias.
Van egy kis konyhájuk, ahol nem nagy választékban, de finom ételek készülnek. Az ételek terén is igyekeznek újítani minden alkalommal volt valami újdonság, amit persze gyorsan meg is kellett kóstolni.
Az állandó cseh sör választékuk mellett hétvégente mindig van egy extra úgynevezett "vendég söre" ami annyit jelent, hogy hoznak egy újdonságot az ide látogató nagy örömére.
A cseh sörökön kívül az itallapon található némi bor, pálinka választék, de aki alkohol mentesre vágyik egy hideg limonádéval olthatja szomját teljesen megfizethető áron.
A vendégek terén minden korosztály megtalálható. Vannak akik nagyobb, vannak akik kisebb társasággal, gyerekkel vagy anélkül érkeznek. Beszélgetnek, kártyáznak és jókat isznak, finomakat esznek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Jaromír '68 Cseh Sörkert további értékelései

2018.01.19barátokkal
A Dürer Kert szórakozóhely melletti többé-kevésbé kihasználatlan parkos telek előrészében, a kapubejáró mellett kialakított szabadtéri cseh söröző-terasz és büfé, amely korábban a Dürer Kert másik, északi oldalán működött egy nagyobb kerthelyiségben, onnan költöztek át ide. Úgy tudom, a bezárás...
2017.11.02gyerekekkel
Szörnyű
A Jaromir 68 nevű söröző-triót nagyon kedvelem. Kiváló cseh söröket kínálnak elérhető áron, hozzá korrekt sörkorcsolyát. Az Ajtósi Dürer sori egység a nemrégiben átköltözött egy kisebb épületbe, a főbejárat kapujához. A minap megfordultunk itt. Tíz előtt érkeztünk, így inkább még vártunk, míg...
2017.02.04barátokkal
Kiváló
Tegnap voltunk itt először, de nem utoljára! Egyszerü kis hely egy kollégium aljában, a Liget szélén. De az ételek s italok minősége feledteti a kissé nomád körülményeket :) Szenzáció cseh sörök és nem a mindenütt kapható, szokásos választékból. Csapon is van világos,félbarna, barna,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Indián nyár
Indián nyár
08.25-09.29.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval