Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élégetett évforduló

Kaltenberg Sörház & Étterem BudapestKaltenberg Sörház & Étterem Budapest a térképen

Szörnyű 2018. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. október 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családi ünnepre készültünk . Évek óta e jó nevű étteremben tartjuk a család emlékezetes ünnepeit . Kicsit vesztett a régi fényből , de azért mi hűségesen vissza vissza tértünk . Eddig. Történt ugyan is, hogy egy hétköznap délután alig - alig az ebéd idő vége felé foglat asztallal és nagy reményekkel érkeztünk . Az étterem szinte üres . Felszolgálók itt és ott, lézengenek . Végre jön egy idős úr láthatóan már fáradt és unottan felveszi a rendelést . Előétel ( tatár ) ízre látványra kitűnő ,felszolgálás ahogy elő van írva !
Keveset vártunk gyorsan hozták .
Főétel : késik - várunk , tovább késik nem nagy munkát igénylő , de máskor kiváló marhapofát kértem a szokásos étel a választékból . Megjegyzem a felszolgálónak - "abból a kiváló marhapofából kérnék " - válasz "hát majd meglátjuk" !? . El engedtem a fülem mellett e lényeges megjegyzést . Nem kellett volna !
Sokára hozzák , kicsit furcsa jobban barnás mint máskor lapos is . Gyanús . Megfordítom . Szó szerint vastagon szenes az alja . Emberi fogyasztásra teljesen alkalmatlan! Már az is SÉRTÉS , hogy egyáltalán volt mersze kihozni a placcra .
Öreg pincér sehol .Kis idő múlva végre jön egy ifjú Hölgy - szerintem tompítandó a pofára esésemet- a fiatal kollegina igyekszik esetlenül elnézést kérni .
Kérem cserélje ki hosszú várakozás után a válasz "sajnos már nincs " . Akkor valami mást ... vadas marha .. rendben . Várakozás , addig a Feleségem is vár nem akar nekik kezdeni az evésnek nélkülem . Mégis csak évfordulónk van !
Lassan bekocog a vadas . Ahogy az a nagy könyvben meg van írva : a mártás langyos a hús hideg és száraz látszik külön edényben tartogatták távol a mártástól . És addigra már a Párom étele is erre a sorsra jutott
A további hangulatváltásunkkal nem terhelném a Kedves Olvasót . Sem azzal , hogy próbáltak sete-sután lekenyerezni minket egy desszerttel amit amúgy is már rendeltünk ,aztán egy kis pohár pezsgővel . Az étterem részéről érthető , apró és olcsó trükk ! A csalódást hogyan lehet kárpótolni ? A Törzsvendég üldöző éttermet még ellenségemnek sem ajánlom a jövőben .
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos

Kaltenberg Sörház & Étterem további értékelései

2017.06.15barátokkal
Korrekt, udvarias segítségnyújtás már a helyfoglalásnál is, ami jellemző volt az egész vendéglátásra, így a tájékoztatásra, rendelésfelvételre (hatan voltunk, négyfélét rendeltünk), kiszolgálásra, számlázásra is. Az ételek minősége és a sör kifogástalan volt, az ételek mennyisége átlagos férfi...
2017.03.15barátokkal
Kiváló
Torkos csütörtök alkalmával voltunk egy négy fős baráti társasággal. Mindannyian másféle ételt rendeltünk, és mindenki elégedett volt a magáéval. Én libát kértem, krumplis 'tócsni' szerűséggel /nem tudom a nevét/ szolgálták fel és nagyon finom volt. Ezt követte a desszert, szintén négy félét...
2017.02.06családjával
Kiváló
A karácsonyi vásárlási roham és készülődés közepette elcsentünk egy kis időt a családdal a feltöltődésre . A '80-as évek végén jártam már itt többször is ,de úgy hozta a sors , hogy csak most vetődtünk ismét ide . Korábban is jó véleménnyel voltam a helyről , bár akkor a Vendéglátóipari...
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
58.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval