Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Legenda folytatódik

Legenda Sörfőzde Pub BudapestLegenda Sörfőzde Pub Budapest a térképen

2016. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. február 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egység új üzletében jártunk, tudomásom szerint a korábbi helyről költözött ide. Az egység nem túl modern, a 20-30 évvel ezelőtt divat kazettás mennyezet mellé fapadok dukálnak, vékony kis párnákkal. A tetkós lány volt most is és nagyon kedvesen állt rendelkezésünkre. Több sörük viszont épp kifogyott/nem volt/nem elérhető stb. Ennek azért annyira nem örültünk, főleg, hogy többször is beleválasztottunk a lyukba. Ami volt viszont, az hozta a megszokott színvonalat: ír vörös, német búza, Diesel. Az asztalon a megszokott abbahagyhatatlan maláta.
A mosdó nagyon szűkös, óriásnak éreztem magam benne. A mosdó ajtaján nagyon tetszett (a már harcedzett) sör képlet tábla. Ezt le is fényképeztem, már amit a hely szűke engedett.
Összességében 4 csillagot adok, de csak a kedves pultos lány és a finom sörök miatt. Bár rezeg a léc a 3 felé, mert több sör is hiányzott a kínálatból, és az infrastruktúra sem az igazi. De azért szerintem még megyünk ide.
Ja és még egy érdekesség: vajon miért kell a BL meccset átkapcsolni valami ismeretterjesztő tudományos nem is figyeltem mire. Bár nem néztük a meccset, csak fura volt. Hát ennyi. Menjetek ide sörözni, mert jók vannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (1)
Legenda Sörfőzde Pub Budapest - Egyéb

Legenda Sörfőzde Pub további értékelései

2017.01.23barátokkal
Kiváló
A Legenda sörfőzdének a Király utcai egysége esik a legközelebb a „vigalmi negyedhez”, így nem véletlen, hogy tavaly több ízben is betértünk ide. S még többször tettük volna, ha nem zárnának be este tízkor. Egy ízben, szeptemberben zárás után sikerült bejutni, nem éltünk vissza a...
2015.12.12barátokkal
Kiváló
A Legenda sörfőzde a kedvenceim egyike megalapítása óta. A minap végre sikerült eljutni a Király utcai egységbe is, mely nem esik messze az utcának a Nagykörúttal való találkozási pontjától. A pultban tetovált lány állt, aki készségesen felelt kérdéseinkre. Sajnos a zene lehetne jobb, s...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval