Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikán aluli....

McDonald's - Gyáli út BudapestMcDonald's - Gyáli út Budapest a térképen

Szörnyű 2019. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. december 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szégyellhetnétek magatokat !
2019.12.05. napon igénybe vettem volna a MCDrive szolgáltatást. Sajnos nem sikerült,ismét.. Az állítólagos műszakvezető "nő" minősíthetetlen,ordibálós stílusban kommunikált velem ,miután közöltem vele,hogy szeretném kiegészíteni a leadott rendelésemet (amit végig sem volt hajlandó hallgatni.. ) még azt is megértettem volna,mivel valljuk be egy jobbkormányos autóból betegen, 0 hanggal nem volt számomra sem egyszerű végigmondani amit szerettem volna, pusztán nagets-et, 2 adag fagyit, és 2 db pitét, melyet a parkolóban félre állva negvártam volna,ő pedig nem volt hajlandó végighallgatni!! Miután a kiadó ablaknál ezt jeleztem felé,ő felháborodva, ordítva közölte velem,hogy "ne tartsam fel a sort,mostmár elég lesz a rendelésből,menjek még egy kört,ha akarok valamit, gyorsabban mondjam már,mert sokan vannak utánam",stb,mindezt ORDÍTVA ÉS VÉGTELENÜL LEKEZELŐ MÓDON !!
mire én közöltem vele,hogy vendéglátós kollégaként,ha én így szolgáltam volna ki egy megrendelőmet is akkor azt hiszem repültem volna azonnal a munkahelyemről. Erre még neki állt feljebb,hogy ő SZÍVESSÉGET TESZ NEKEM !! mert ez nem lenne a dolga.. Tudtommal nem szívességet tenne,hanem a munkáját végezné,mivel ezért kapja a fizetését. Majdan rám B***ta az ablakot. Erre én jeleztem,hogy kérném az üzletvezetőt,mivel nem tartom elfogadhatónak,hogy bárki így kommunikáljon egy fizető megrendelővel,vagy akárkivel (kb 6000 forintot hagytam volna ott..)
Ez a "nő" nem való nemhogy üzletvezetői munkakörbe,de személy szerint én emberek közé nem engedném. Mégis mit képzel magáról ki a f***om ő. Legallja. Szégyellje magát a kutyáktól !
Én azonnali hatájjal rúgnám ki,hogy a lába nem éri a földet,esetleg visszaküldeném krumplit sütni,aztán, vagy asztalt leszedni, törőlgetni ott lehet tahóskodni a krumplik közé.. Arról nem beszélve,hogy a fotókon a gyönyörű szendvicsek és ételek amiket kínálnak, valóságban még csak meg sem közelítik azt amit kiadnak.. Ez már önmagában kimeríti a vásárlók megtévesztését, ez már jogi fogalom... Nem egyszer vásároltunk itt, néha több mint 10.000ft-ot fizettünk, mikor haza értünk, akkor szembesültünk a ténnyel, hogy igen csak le maradt a rendelésünk néhány szenya, burgonya, es szószok.... KB. erről ennyit, többet ezt az üzletegységet nagy ívben kerülendőnek tartjuk... Lehet Facebook oldalukon is megosztom ezen írásomat...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Fényképek (1)
McDonald's - Gyáli út Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel
Pihenés fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
131.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
39.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval