Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kerüljétek el a helyet

Solinfo Café BudapestSolinfo Café Budapest a térképen

Szörnyű 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. március 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
El akartam tölteni egy kis időt a laptopommal, ezért egy konnektor közelébe akartam leülni. Le is ültem valahova, de amint láttam egy nagyobb társaságot aki indulni készült odamentem az asztalukhoz, és egyből leültem amikor elmentek. Mivel otthagytak sok poharat az asztalon, elkezdtem rendbe tenni őket az asztal egyik oldalára, hogy el tudjam fogyasztani a kávémat amíg a felszolgálók letisztítják az asztalt (az előző társaság elég lassan hagyta el a terepet, egy ideje már ott álldogáltam mellettük).
Majd megérkezik a felszolgáló (egy alacsony hölgy [moderálva - a szerk.]) aki elkezdett úgy beszélni hozzám mint egy gyerekhez, hogy márpedig hagyjak ott mindent, ez az ő dolguk, az én dolgom az hogy leüljek, stb. Tök abszurd, hogy egy kávézóban a felszolgáló lényegében leszíd. Lehet hogy nem kellett volna elkezdenem rendezgetni a poharakat, de azért kérem ez teljesen abszurd. Vendégként egy kis jó modor elvárható a személyzettől szerintem.
És azért a végén én fizetek... Én személy szerint ide soha nem fogok betérni, a környék tele van jobbnál jobb helyekkel, nincs mit veszíteni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Solinfo Café további értékelései

2016.10.03egyedül
Kiváló
A Solinfo kávézóba kutyafuttában tértem be egy gyűlésre igyekezve, meglehetősen éhesen. Röviden szemrevételeztem a belteret, amit kifejezetten igényesnek és hangulatosnak ítéltem, némi szemlélődés után kiválasztottam egy szalámis bagelt, ami 490 forintba került, és igen hamar elfogyott. Mondanom...
2016.08.21egyedül
A Dohány utcai Zsinagóga kijáratánál található, terasszal is rendelkező kávézó. Modern berendezés, tágas belső tér, különleges dekoráció. Olyan az egész hely, mint egy menő olasz belsőépítész referencia munkája. A mosdótól leesett az állam, pozitív értelemben, szívesen elfogadnék a saját...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Aquarell Senior ajánlat
Aquarell Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Aquarell Cegléd
122.319 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval