Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hát, itt ilyen, jó?

Rubin Wellness & Conference Hotel BudapestRubin Wellness & Conference Hotel Budapest a térképen

Átlagos 2015. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nos, hol is kezdjem..
A hotel nevében szerepel a "Wellness" kifejezés, mely mindösszesen egy darab medencét és egy pezsgőfürdőt(melyek persze folyton tömve voltak) takart. Sem a masszázs, sem pedig a többi, előzetesen feltüntetett lehetőség(squash, infraszauna) nem volt igénybe vehető azon a hétvégén valamiért(?), pedig azért mentünk oda.
Furcsa volt hogy érkezéskor, a kulcsok átadása előtt rendezni kellett a szoba árát, ez más helyeken a távozáskor történik a fogyasztással együtt fizetve. A személyzet hűvös fogadtatása már az érkezéskor tükrözte a hely "Conference" jellegét.
A szobánk viszont kifogástalan volt, remek, selyem ágyneművel, parkra néző nagy ablakokkal, wifivel, nagyképernyős tv-vel, óriási tükörrel az ággyal szemben. Kicsit furcsa volt viszont hogy a fürdőzéshez mindössze egy pár eldobható papucs és köntös volt a szobában, és félórát kellett várni arra hogy hozzanak még egy-egy darabot. Látszott hogy nem készültek, hisz jóval előtte tudták: jövünk. Ez lehet hogy betudható a nagy szállodák felületességének is..
A vacsora első este kifogástalan volt, kaptunk a pincértől étvágycsináló gyanánt prosecco pezsgőt, melyet ő ajánlott az ételekhez amiket választottunk. Mindketten harcsafilét választottunk, burgonyalángossal. Nagyon kellemes este volt és a tiramisu is jól csúszott, bár az ár/érték aránya nem túl baráti, igaz egy négycsillagos szállodában meg kell fizetni a minőséget.
Másnap a második vacsora messze nem közelítette meg az elsőt...
Én ugyanazt kértem mint első este, a barátnőm viszont kecskesajtot, salátaágyon. A kiszolgálás kritikán aluli volt, illetve a kecskesajt nem ízlett a páromnak, szerinte romlott volt. A pincér, látva hogy egy falatot evett belőle, annyit kérdezett hogy "mi volt a gond?", erre a kedvesem mondta hogy romlott, rossz íze van, máskor is evett már ilyet és akkor nagyon ízlett neki. Erre annyi válasz érkezett: "hát, itt ilyen jó?". Miután elvitte a tányérokat, mi úgy döntöttünk hogy fizetés nélkül távozunk a szobánkba.
Másnap távozáskor a kulcsok leadásakor és a fogyasztás rendezésénél nem számolták bele azt a vacsorát, gondolom a személyzet is érezte h minősíthetetlen volt a pincér hozzáállása a dolgokhoz.
Mindent összevetve nem ajánlom ezt a helyet a barátaimnak, a kifizetett 51000 Forint a két éjszakára szerintem sok, főleg hogy a wellness rész igencsak gyatra. Talán aki egy konferenciára érkezik oda, annak jó lehet itt, nem túl fiatalos a hely egész jellege sem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Rubin Wellness & Conference Hotel további értékelései

2022.08.15családjával
Kiváló
Érkezésünkkor kedves hölgy fogadott a recepción minden gyorsan és rendben zajlott igy hamar elfoglalhattuk a szobánkat.Szép tágas szoba kényelmes ágy és csodálatosan szép fürdő szoba /amit le is fényképeztünk/ annyira tetszett.-mindennel felszerelve!a wellness részleg számunkra megfelelő nagyon...
2019.08.26üzleti partnerrel
Utoljára 2004 ben szálltunk meg átutazóban Miskolc felé, akkor és persze most is jó helyen van :) Közel az m1-m7 bevezető, de a nagyváros zajából vajmi keveset lehet hallani. Azóta szépen felújított szobák várnak, normál reggeli a vacsorát már nem vártuk meg, tovább utaztunk. A személyzet kedves...
2016.12.28gyerekekkel
Kiváló
A párommal és a másfél éves kisfiammal tőltöttünk el itt 3 napot. A szoba tágas és jól felszerelt volt. A wellness részleg és az edzőterem remek kikapcsolódást nyújtott számunkra. A személyzet nagyon segítőkész és karácsony alkalmából a vacsorát, a szobánkban szolgálták fel, ami nagy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
Tavaszi kényeztető wellness hétvégék
2024.06.16-ig
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
143.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.262 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval