Eribaba: A beltéri medence csalódás ! - Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürdő

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>
Értékelést írta:
1 szállásértékelés 2 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

A beltéri medence csalódás !

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 12.
Először voltunk a férjemmel a szállodában. A felújított szoba és fürdőszoba nagyon szép. A szoba lehetne egy kicsit nagyobb !! Az ételek finomak, változatosak. Nagyon kedves a személyzet. A rossz idő miatt a kültéri medencét mi nem használtuk, csak a beltérit, ami viszont nem nyerte el a tetszésünket, az élményelemek rossz működtetése miatt.Nagyon sok helyen voltunk már, de még ilyet sehol nem tapasztaltunk, hogy óránként 10 percet megy , 50 percet pedig áll az élményelem. Mikor szóvá tettük, azt felelték így van beállítva.Gondolom ezen a beállításon lehet változtatni, csak akarni kell. Ezen ha változtatnak, akkor ajánlom ezt a szállodát, mert más minden jó volt !

Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Eribaba felhasználót?    Igen

Danubius Health Spa Resort Bük Bük, Bükfürdő
Cím
9740 Bük, Bükfürdô
Európa út 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. július 16.
Múlt héten sikerült egy pár napot eltölteni a szállodában. Rövid idő alatt igazán kellemesen éreztük magunkat. Minden igényt kielégítő szálloda, kitűnő ételekkel, udvarias gyors felszolgálással. Vidám csapattal körülvéve, tiszta szobákkal és fürdővel várt a szálloda. Köszönjük a kellemes napokat...

2019. június 25.
Az ország nyugati határánál lévő szálloda, érződik még a retró hangulat, de, a felső szintek már fel vannak újítva. Van óránként dottó a városba, ha valaki szét akar nézni. Egy abszolút gyerekbarát szálloda, folyamatos gyermek és felnőtt animáció, régebben volt egy profi állandó animátor csapat...

2019. április 25.
A Hotel hangulatos a személyzet figyelmes. Kikapcsolódás mellé a programok kíválóak. A kínálat pazar tisztelet a konyhán dolgozóknak is.