Hatalmas csalódás

Hunguest Bük Bük, Bükfürd?Hunguest Bük Bük, Bükfürd? a térképen

Gyenge 2025. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 7.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
- A törölközők agyon mosottak, szürkék.
- A fürdőszobában a szagelszívón vastagon áll a por, a WC vízköves (ronda barna csík), a fürdőszoba ko-
rábbi beázásának ronda, sárga foltja nem túl gusztusos. A mosdó vízcsapjának nyomását nem lehet
szabályozni, alig jön belőle a víz, teljesen mindegy, hogy milyen állásba tesszük. Értjük, hogy spórolni
kell meg hogy drága a vízdíj, na de 4*-os szállodában ne korlátozzák, mert az árat tisztességgel
megfizetjük.
- A wifi szinte használhatatlan, folyton ledobott, többször a tv adással is ez történt.
- A szúnyogháló ajtaja rossz, ezért a takarító folyton nyitva hagyta bejöttek a bogarak, de 1x sem jelezte a műszakiaknak, hogy javításra szorul. Több nap után szóltunk a gondnoknőnek, ekkor megjavították.
- A 6 nap alatt nem akartak ágyneműt cserélni, a 4. napon szóltunk érte, nagyon megsértődve a takarító
kicserélte és azt mondta, hogy minek akarjuk, hisz holnap úgyis hazamegyünk. DE nem így volt, még
2 nap hátra volt, "neki ezt mondta a gondnoknő" volt a válasz. Beszéltünk a gondnoknővel is, Ő legalább udvarias volt és elnézést kért, mondta valamit elnéztek. 😉
- A wellness törölközőket naponta lehetett volna cserélni, de sajnos megjegyzés nélkül ez sosem
sikerült. Ha esete akartuk, akkor reggel jöjjünk, reggel azt mondták nem érkezett meg a tisztítóból a
szállítmány és mindezt az ügyeletes manager elnézés kérése helyett meg akarta nekünk magyarázni.
A wellnessben dolgozók modortalanok, mogorvák nagyon. Ha 1x naponta lehet cserélni, akkor miért nem teheti meg a vendég úgy, hogy nincs pofavágás és megjegyzést???
- Az ebédlőben állandó a "mosogatólé szag", igénytelen műanyag abroszok és alátétek vannak, amelyek
ragadnak, mindegyiket 1 ronggyal törlik le. Gusztustalan sajnos. Egy 4*-os szállodában miért nem
lehet rendes anyag asztalterítő?
- Kevés a kiskanál, mindig szólni kellett, hogy hozzanak, az előételhez nincs felrakva evőeszköz,
csak a főételhez.
A 6 nap alatt elvárható lett volna a köntösök cseréje is, de ezzel már meg sem próbálkoztunk, pedig más helyeken ezt is cserélik félidőben.

Kellemes meglepetés volt azonban a szombati "keri party" meghívás, amit a rossz idő miatt az ebédlőben rendeztek, finomakat voltak az ételek, ez egyébként általánosságban is igaz.
Az éttermi dolgozók udvariasak, sokat és szorgalmasan dolgoznak.
Régebben, amikor még Répce Gold volt, többször is voltunk itt, akkor nagy megelégedésünkre, ezért is választottuk most is ezt, DE a színvonal nagyot esett, hatalmas csalódás volt, Véleményünk szerint még a 3*-ot sem éri el jelenleg a hotel minősítése és ez nagyon szomorú, mert az ára viszont felfelé ment jócskán. Ár- érték arányban is erősen túlzott.
Személyzet:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:

Hunguest Bük további értékelései

2025.07.29a párjával
Eső miatt beszedték a párnákat a teraszról, de még két nap múlva se rakták vissza. Igaz felhős volt az idő egy kicsit, de többet nem esett. A nyitott teraszt így nem lehetett használni. A szálloda előtti keskeny növénysávban térdig érő gazok voltak. Bántották a szemem. Legszívesebben...
2025.07.20a párjával
Pihenni márpedig kell 2025.07.09 Meguntam a semmit tevést, szerdán mondtam is hogy elég. Hasznos tevékenységekbe kezdek, lótok, futok, teszek veszek. Feleségem az ukázt megkapta, a bőröndöket tele pakolta. Autónkkal a házunk elé álltam, irány a szálloda indult a...
2025.06.30a párjával
Minden szuper volt, csak egy kicsit messze van nekünk, ennek ellenére másodszor voltunk az idén. Az all inclusive ellátásba beleférhetne a minibárból való fogyasztás, nekünk pl. a reggeli gyógyszer bevételhez a hideg tiszta víz jól jött volna. Az ember úgysem issza ki az egész készletet. (Csak...

A Hunguest Bük legnépszerűbb csomagjai

Bük, Bükfürd? - Pihenés fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Pihenés fürdőbelépővel
 Bük, Bükfürd? - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
163.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
 Bük, Bükfürd? - Nyári kedvezményes félpanziós ajánlat fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Nyári kedvezményes félpanziós ajánlat fürdőbelépővel
 Bük, Bükfürd? - Bükfürdői nyaralás fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Bükfürdői nyaralás fürdőbelépővel
 Bük, Bükfürd? - Nyári kedvezményes all inclusive ajánlat fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Nyári kedvezményes all inclusive ajánlat fürdőbelépővel
213.150 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással
 Bük, Bükfürd? - Bükfürdői nyaralás all inclusive ellátással, fürdőbelépővel (min. 3 éj)
Bükfürdői nyaralás all inclusive ellátással, fürdőbelépővel
213.150 Ft / 2 fő / 3 éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Senior ajánlat Hévízen
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz