Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Álmatlan éjszakák

Ceglédi Apartmanpark & Kemping CeglédCeglédi Apartmanpark & Kemping Cegléd a térképen

Gyenge 2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A legnagyobb nyári kánikulában sikerült itt nyaralnunk.
Mivel apartmanházról volt szó, így nagy reményeket nem fűztünk a szálláshoz.Ennek ellenére meglepően komfortos volt, leszámítva a takarítás színvonalát.
Abszolút pozitívum a szállás árában benne foglalt napi Aquapark belépők.
Ami viszont már-már elviselhetetlen volt az az ott tartózkodó külföldi (holland) turisták viselkedése, és az ezzel érdemben foglalkozni nem akaró személyzet hozzáállása.
Az apartmanház közvetlen közelében (kb.8 méterre) kialakított tűzrakóhely pedig lehetetlenné tette az éjszakai pihenést.Ennek oka az volt, hogy a tapasztalatlan tűzrakási próbálkozások eredményeként az apartmanunk megtelt füsttel.
A külföldi turisták minden egyes este 9-től hajnali 2-3-ig itt (a tűzrakónál) tartották a napi szociális programjaikat.Üvöltözve, kiabálva teltek az éjszakák, miközben a hollandok mulattak. A személyzetnek ezt többen, és többször jeleztük, de érdemben nem tudtak segíteni.
Pihenésre alkalmatlan a hely.Személy szerint nem ajánlom senkinek.
Az biztos, hogy amíg nem változtatnak azon, hogy a külföldi turistákkal is betartassák a házirendet addig mi ide többet nem megyünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:

Ceglédi Apartmanpark & Kemping további értékelései

2020.01.13a párjával
Kiváló
2019. év végén jártunk férjemmel a Ceglédi Apartmanpark & Kemping-ben, ahol 3 éjszakát töltöttünk el egy két fős apartmanban. Ami tetszett, hogy tágas területen helyezkednek el az apartman házak, saját parkolóval, kiülős kis terasszal. A legjobb, hogy rövid sétával elérhető a gyógyfürdő. A...
2018.11.10a párjával
Szörnyű
A visszaigazolt szolgáltatások közül az italkupont nem kaptuk meg, helyette masszázs volt. A hűtőszekrény mélyhűtő ajtaja hiányzott, több betett élelmiszer megfagyott az első éjszaka.Hiányos a felszerelés, pl. 1 db. evőkanál volt, merőkanál nincs. A villanytűzhely zárlatos volt, főzni nem...
2018.08.03gyerekekkel
Nagyon jól éreztük magunkat, később módosítottam a foglalásom, de nagyon rugalmasak voltak! A kempingező külföldi fiatalok kicsit hangosak voltak éjfél után, de egyébként szuper volt!!! Ár-érték arány kiváló, a fürdő belépő pedig mindent megért! Szívesen ajánlom mindenkinek!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Bagolyvár Inárcs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.01-ig
Bagolyvár Inárcs
25.940 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Geréby Kúria Lajosmizse - Napi árak
Napi árak
2025.07.31-ig
Geréby Kúria Lajosmizse
32.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel