2026. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Két éjszakára kerestem jó minősítésű szállodát Cegléden, lehetőleg a városközpontban. De hamar kiderült, hogy az egyetlen négycsillagos hotel és több pozitív értékelésekkel dicsért vendégház is a központtól több kilométerre, a Gyógy- és Strandfürdő, illetve az AquaCentrum mellé települt, arra a vendégkörre számítva. A keresés nehézségét fokozta, hogy általában nem megyünk apartmanba, mert nem akarunk a reggelihez valók beszerzésével foglalkozni, ezzel időt tölteni. Kényelmesebb lemenni a szálloda éttermébe reggelizni. Igen ám, de itt és most nem volt mit tenni, elkezdtem hát nézegetni a meghirdetett apartmanokat. Nagy-nagy szerencsénkre megtaláltam a Centrum Apartmant, nevéhez illően, abszolút a központban, a Szabadság tér nagytemplommal szembeni oldalán. Innentől pedig minden ment gördülékenyen: a hölgy, akivel a foglalás kapcsán összehozott a digitális kommunikáció, gyors, rugalmas és segítően hatékony volt az ügyintézésben. Részünkről a pénz átutalva, általa érkezés előtt a belépéshez szükséges ajtónyitó kód elküldve. Majd amikor a kellemes kis belsőudvarból beléptünk a házba és a lakásba, jött a jóleső ámulat. Egy modern stílusban berendezett, minden szükségessel felszerelt, kényelmes és ragyogóan tiszta apartmanban tölthettünk el két napot. És még a reggelivel sem volt gond, mivel ugyanebben a házban van a Hazai Pékség kitűnő mintaboltja.
Személyzet:![]()
Tisztaság:![]()
Ár / érték arány:![]()
Kényelem:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Ezek a szállások is érdekelhetnek
46.893 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Termál Hotel Vesta Tápiószecső