Agapanthus étterem értékelései

Értékelései
5
14
22
20
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Agapanthus értékeléseit!

Olvasd el Agapanthus étterem értékeléseit!

Agapanthus értékelései

Nem ilyenre számítottam! -

Szamos Today Budapest

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 14.
Kívülről is látszik, hogy nem igazán cukrászda, na de nem is kávéház! Valami fura zsúfolt büfé-hangulat van benn, némi pályaudvari váróterem-beütéssel. De legalább Szamos-édességek! És ezért mentünk! Végül a párom nem kért semmit, mert valahogy nem is néztek ki nagyon csábítóan a készítmények. Kicsit fáradtak voltak délutánra.
Megosztom
Kis hibákkal, de nekünk tetszett -

Calico Jack Pub Debrecen

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 6.
Még nem jártunk itt, de tetszett az utcára nyíló terasz, már az is kicsit hajó hangulatú, így betértünk. Késői ebédidő volt, így nem sok vendéget kellett kiszolgálni, gyorsan felvették velünk a pincérek a kapcsolatot. Örömömre volt üveges barna sör is, csak éppen nem volt eléggé lehűtve! Az első apró hiba! Az étlap kifejezetten meglepő kínálatot mutat, fantáziadús ételekkel.
Megosztom
Érdemes volt bízni benne, nagyon megszerettük -

Halászcsárda Vendéglő Szarvas

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Szálláshelyünkön, a Lux Panzióban ajánlották ezt a helyet, úgy hiszem, valamilyen tulajdonosi kapcsolat okán is, mert a panzió lakói 15 százalék kedvezményt kapnak az étteremben. Első nap szép időben a kerthelyiségben ültünk le, és minden rendben lévőnek látszott. De miközben az étlapot tanulmányoztuk, leült a mellettünk lévő boxba egy pár, ahol a férfi azonnal cigarettázni kezdett és a szél a vaskos füstöt mind ránk fújta.
Megosztom
Nem tudni pontosan, mi akar lenni! -

Régimódi Étterem Szarvas

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Szarvastól 4 km-re az országút mellett álló hangulatos épület (hajdani tanyai iskola) hangulatos előkerttel és belsővel. Bár ez a belső már inkább tájházra hajaz, de nem éreztük túlzásnak a régi falusi használati tárgyak mennyiségét, szeretjük az ilyesmit. Az étterem egyebekben viszont nekünk kicsit, hogy is mondjam, meglepő. . .
Megosztom
Másfél órás menüebéd! -

Merci - Gourmet House & Café Szolnok

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 4.
Már jártunk itt egyszer korábban, és elégedettek voltunk. Megpróbáltuk hát a napokban ismét, de most nagyon nem bizonyult jó ötletnek. Kellemes a hely belső berendezése, hangulata, és láttuk, hogy több asztalnál kedélyes hangulatú kis társaságok ebédelik a menüből választott ételeket.
Megosztom
Méltatlan a Szépművészeti Múzeumhoz! -

Fine Art Bistro Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 28. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Örömmel olvastuk, hogy a felújított Szépművészeti Múzeumban étterem is lesz. Most jártunk ott az újranyitás óta először, és rögtön kipróbáltuk. Kár volt! Nagy kár! És sokba is került! Félig önkiszolgáló, félig a pult mögül szolgálják ki az ételt egy rideg, minimalista modern helyiségben. Önkiszolgálni a levest és a salátákat lehet, olyan csöppnyi tálkába, hogy abba a levesből csak kóstolásnyi mennyiség fér.
Megosztom
Hatalmas csalódás! -

Százéves Cukrászda Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyulán töltött és mindaddig nagyszerű tapasztalatokat, élményeket hozó hétvégénk megkoronázásának szánva, vasárnap délután elmentünk ebbe a híres cukrászdába. Kár volt! Szó szerint és átvitt értelemben is, rossz szájízzel jöttünk el. Hogy nincs unicumos poharuk, ezért Gyulai pálinka feliratú pálinkásban hozzák ki a likőrt, az még hagyján.
Megosztom
A kedvencünk, ahová visszatértünk -

Gusto Restaurant Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meglepő kicsit a hely, mert az utcáról nézve azt lehet hinni, hogy egy nagy étteremről van szó, de nem. Kifejezetten barátságos, egy nagyobb szobánál alig terjedelmesebb helyiség fogadja a vendéget, de így sem tűnik zsúfoltnak. A berendezés hasonlít a Várkonyi Bisztró letisztult designjához, visszafogottan elegáns.
Megosztom
Trendi és joggal népszerű -

Várkonyi Bistro & Bar Gyula

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Utazás és szállásgondok után fáradtan estünk be ide egy kései ebédre. Jó helyre! Laza, de nem bizalmaskodó stílusú fiatalemberek vettek gondjaikba bennünket. Én végre kipróbálhattam a BBQ-oldalast, finom volt. A coleslaw saláta lehetett volna egy kicsit üdébb és több sárgarépa is jó lett volna benne, de ez csak apróság.
Megosztom
Egy kávéház, amely egészen jó étterem is egyben -

Csekő Kávéház Nyírbátor

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 19.
Bár a hely elsősorban cukrászati termékeiről, hatalmas sütemény-, torta-kínálatáról híres és népszerű, mi ebédelni tértünk be, és elégedettek voltunk azzal, amit választottunk. Jót ettünk! Bizarr, de éppenséggel a tortaszelet nem volt jó, amit desszertként kipróbáltam: a chia-magos pina colada torta tésztája szárazon porlott és az egész készítmény ízetlen volt.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX