Agapanthus
Országjáró - 28 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 160 feltöltött kép
Fotói
160 fotó
Itt járt már

Agapanthus adatlapja

77Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Sörkedvelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Kultúraéhes  •  Kritikus  •  igényes
Regisztráció2015.11.16
Utoljára itt2023.03.27

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2023. február 4.a párjával járt itt
Az El Greco kiállítás megtekintésére utaztunk Budapestre, de megrémültünk a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén bejutásra várók hosszú, tömött sorától. Ellenkező irányba indultunk hát, és elmentünk az új Néprajzi Múzeummal ismerkedni.
Kiváló 2022. május 8.a párjával járt itt
Jó ideje tartozom már magamnak, de főként ennek az étteremnek egy új értékeléssel. Korábban egy alkalommal, amikor csak cukrászdai élményért tértem be hozzájuk, nem igazán voltam elégedett. Az elmúlt időkben viszont rendszeresen vásárolunk náluk elvitelre sütiket, és legfeljebb csak az lehet a kifogás, hogy viszonylag korán kell érkezni, mielőtt még a fürdővendégek lefosztják a kínálatot.
2023. március 13.a párjával járt itt
Az itteni, felsőfokban dicsérő vélemények vezettek bennünket Vácott tett kirándulásunkon a picurka helyiség Mihályiba, remélve, hogy végre megtalálom azt a süteményfélét, amelyre vágyom. Igaz, azt is írták, nyilván mi is tudtuk előre, hogy ez egy drága hely, de azért mégis. . .
Felhasználó fényképei:
Mihályi Patisserie Vác - Mihályi Patisserie Vác -