ZigZag: Minden szempontból gyenge hely - Szikla Presszó Csabrendek

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Szikla Presszó Csabrendek értékelése
2. helyezett a 3 csabrendeki étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
136 szállásértékelés 190 városban járt
3484 étteremértékelés 2453 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Minden szempontból gyenge hely

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 25.
A Sümegtől 5 km-re fekvő Csabrendek községben nem igazán találni vendéglátó helyeket. Étterem egyáltalán nincs, egyedül a focipálya mellett található Édenkert Presszó az, ami említést érdemel, de melegétel vagy szóra érdemes desszert kínálat ott sincs.
A Szikla Presszó a falu központjában, az iskolával, az ABC-vel és a buszmegállóval majdnem szemben, a főútvonal mellett található. Hogy vajon miért Szikla a neve, azt nem tudni, talán sziklás a talaj?
A hely elég szomorkás hangulatot áraszt, bár nyitva vannak, de nincs fény, nincs mozgás, kihalt minden, az 1 szem alkalmazott hölgy is elbújik a pult mögött, nehogy észrevegyék. A berendezés retró, a 80-as éveket idézi, még a játékgépes időket. Valószínűleg akkor lehetett még nagyobb forgalmú a hely, amikor lehetett bárhol játékgépezni, most már csak a darts és a csocsó maradt.
Italkínálat kommersz, ételt nem tartank.
Ittunk egy kólát, aztán elmenekültünk, mielőtt minket is magába szippantott volna a depresszió.
(Szombat délután már az ABC sem volt nyitva, azt hittük, ha még bármire szükségünk lenne, nem kell feltétlenül beutazni autóval Sümegre, de tévedtünk...)

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság: Átlagos

Fényképek:
Minden szempontból gyenge hely - Szikla Presszó Csabrendek
Minden szempontból gyenge hely - Szikla Presszó Csabrendek
Minden szempontból gyenge hely - Szikla Presszó Csabrendek

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni ZigZag felhasználót?    Igen

Cím
8474 Csabrendek
Kossuth Lajos u. 9.

Vélemények ZigZag felhasználótól

2020. március 22.
A Belvárosi Plébániatemplom az Erzsébet híd pesti hídfőjénél egykori római erődítmény falaira épült, a 11. században itt temették el a mártír Szent Gellért püspököt. Többször átépítették román, majd gótikus stílusban, majd ismét átalakították, a török hódoltság korában mecsetként használták, majd...

2020. február 9.
Évek óta működő, közkedvelt, önkiszolgáló, gluténmentes étterem az Ecseri úti metrómegálló közvetlen közelében, az emblematikus toronyház földszintjén, ahol a 90-es években - főiskolai diákéveim idején - egy talponálló kocsma üzemelt (legalábbis mi az iskolatársakkal csak inni jártunk ide), csak...

2020. február 9.
Zenében a New Wave a kedvenceim közé tartozik, kávézóban is bizalmat szavaztam nekik. Helyszín a Fény utcai piac mögötti északi üzletsor. A pultos/barista fiatalember a bejárat előtt dohányzott érkezésemkor, de azonnal abbahagyta, eldobta, pedig mondtam, hogy nem sietek, kivárom. A nem túl hosszú...