Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valami meglepetés

A Földből kitörő metrókocsi CsákberényA Földből kitörő metrókocsi Csákberény a térképen

Érdekes 2022. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. április 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Emlékszem, amikor először találkoztam vele, ketten ültünk a kocsiban egy kollégával és hülyén néztünk egymásra, hogy nééé, hááát, láttad? Te is láttad? Mi ez? Menjünk vissza, nézzük meg még egyszer... De ez nagyon régen volt. Akkor még sima metrószínű volt az alkotás, pont olyan, mint ami a forgalomban a síneken szaladgál az alagútban. De hogyan került egy metrókocsi Csákberénybe?? Ki hozta ide? Azóta sok festék lefolyt az ecseten, és sokféle külsőt kapott ez a híres-nevezetes metrókocsi, ami egyszer csak, egy teljesen lehetetlen helyen kitör a földből. Az állapota folyamatosan romlik, pusztul, kártevő emberek, romboló tolvajok is rásegítenek erre szorgalmasan. Azt ajánlanám, hogy menjen el mindenki, akit érdekel, és tekintse meg addig, amíg még lehet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Fényképek (12)
A Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - BelsőA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - BelsőA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - BelsőA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - BelsőA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső képA Földből kitörő metrókocsi Csákberény - Külső kép

A Földből kitörő metrókocsi további értékelései

2023.06.26
Érdekes
Csókakőre tartottunk amikor Csákberény határában megláttuk ezt a földből kitörő metrókocsit. Muszáj volt megállni és ezt is megnézni. Hogy került oda nem tudom, de egyedi.
Népszerű szállások a környéken
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Károlyi Kastély Hotel & Restaurant Fehérvárcsurgó
41.580 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval