Mire megírom az értékelést már lehet hogy be is zárt. Tiszaföldváron működik a Gólya Étterem és itt Cserkeszőlőben is nyitottak egy kisebb éttermet. Az elsők között léptem be az ajtón,gondoltam kipróbálom ezt a hozzánk nem messze lévő" kajáldát ". Nem vártam sokat a helytől ,mert nem nagy helységről beszélünk.
Nagyon jó áron kínálták az ételeket és ezért is gondoltam megnézem magamnak. Láttam ott igazi gyros állványt. Csak a hús hiányzott róla. És ez így is maradt napokig. Többször is betértem ide,hátha változik valami. de nem. Egyébként a gyroson kívül minden kész étel nagyon ízletes volt és jókora adag. Általában menüt ettem. Egyszer a gyrost is kipróbáltam,de kár volt. Csirkemellből készítették érdekes ,nagyon intezív fűszerezéssel. Ez nekünk nem jött be. Mivel kívül esik a fürdő területétől,így kevés a forgalma. Pedig az ételek többsége nagyon finom volt.