Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A név kötelez?

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel CserkeszőlőAqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel Cserkeszőlő a térképen

2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár a Cserkeszőlő név elfogulttá tehetett volna (Cser névvel éldegélek e világban), nem így történt. Maga a szállodakomplexum nem átlagos a finn faházakkal, s a luxus apartmanokkal. Ki-ki, választhat igényének, pénztárcájának megfelelően. Kellemes a környezet, a növényzet gondozott, a szálloda egész területe parkosított. A kültéri medence, a gyógyvizes jakuzzi, valamint a strand röplabdapálya is a nívós pihenést szolgálják.
Jómagam a luxus apartmanban töltöttem el harmadmagammal pár napot. A felszereltség kiváló, a berendezés modern, kényelmes. Minden hálóban külön síkképernyős televízió szolgálja a civilizációtól elszakadni nem képes vendégek szórakozását. A fürdőszobát infraszauna teszi különlegessé. A nappali tágas és kényelmes, az étkező jól felszerelt, dőzsölhetünk benne kedvünkre. Az apartmanokhoz hatalmas terasz tartozik rattan garnitúrával, teret biztosítva a társas együttléteknek (evés, ivás, játék, csacsogás).
A nagy füves területek, illetve a játszótér kielégíti a gyerekek igényeit, a szülőknek pedig alkalmat nyújt egy kis lazításra.
A korrekt értékelés végett azonban nem állhatom meg, hogy egy két negatívumra ne hívjam fel a kedves odalátogatni kívánók figyelmét.
A szálloda 4 csillaggal rendelkezik, mely számomra egyértelműsíti a naponta való takarítást, vagy ha mást nem a szemetes kosarak kiürítését, s a használt törölközők cseréjét. Nem így történt. A zuhanykabin plexi ajtaja törött volt, nem lehetett rendesen fixálni, így egy-egy zuhanyzás alkalmával rögtön a fürdőszoba takarítása is megoldódott. A takarók nehezek voltak, az éjszakai forgolódás felért egy-egy súlyzós edzéssel.
Mindezen hiányosságok újra felhívták a fegyelmemet, mennyire szükségszerű lenne a csillaggal történő minősítés egységesítése Magyarországon.

A wellness részleg jól felszerelt, a medence élményelemei kellemesek.
A gasztronómia terén is értek meglepetések. Aki pihenni de jókat enni is szeretne, nagy gondban lesz, mert vagy jól kialussza magát, s akkor be kell érje reggel azon ételekkel, amik még megmaradtak, vagy korán felkel, s ebben az esetben még sansza van mindenből jól belakmározni. Sajnos ezzel a problémával más szállodában is szembesültem már. Az ételek finomak voltak, de egy kissé fantáziátlan volt a menü. Az asztalok megterítésébe ellenben loptak változatosságot, mert vagy volt a filterek, a vaj és dzsem dobozainak kitett asztali kis hulladékos edény, vagy nem, s gyűjtögethettük, díszítve a tányérok szélét a vaj csomagolását, s a teafiltert.
A vacsora megválasztásakor nagyobb figyelmet szentelhetnének a gyermekeknek, akik nem feltétlen kedvelik a túl fűszeres, illetve erős ételeket.
A recepción dolgozó személyzet figyelmes, kedves, rendkívül segítőkész.
Összességében pozitív élményekkel távoztunk a szállodából, s ha valaki nem oly kukacoskodó, mint jómagam, kellemes, pihentető napokat tölthet el az Aquq-Spa Konferencia és Wellness Hotelben. Alkalomadtán talán mi is visszatérünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Aqua-Spa Konferencia és Wellness Hotel további értékelései

2022.06.02barátokkal
Kiváló
Remek akciós ajánlata volt a hotelnek, ezért igénybe vettük. Nem bántuk meg, mert kifogástalan volt minden. A recepción csomagmegörző is volt. A szálloda wellnesse tágas és kint is üzemelt melegvízű medence. 4 féle szaunnájuk is van. Az ételek bőségesek és finomak. A szobák tágasak.A...
2022.03.26a párjával
Kiváló
Ajánlom mindenkinek! Tiszta szoba, finom ételek. Kedves személyzet. 3 csodás napot töltöttünk itt. Csodás volt minden.
2021.09.12a párjával
Ajándék kuponnal mentünk szeptember elején. A szállodát már látásból ismertük, a környék is ismerős volt számunkra. Nekem kicsit egyszerű, átlagos volt az ellátás, a wellnes rész is. Számomra nem igazán jelentett 4 csillagos szállodát. A wellnesben nagyon hideg volt a viz és a levegő is, sajnos...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő - Igazi pihenés Cserkeszőlőn
Igazi pihenés Cserkeszőlőn
2024.06.18-ig
Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő
42.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval