Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kár lett volna kihagyni!

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Indulásunk előtt megnéztem az értékeléseket, valahogy elment a kedvem az egész utazástól, nem is akartam elmenni. Végül győzött, a "ha már megvettük a kupont, lesz ami lesz, legfeljebb hazajövünk" elv, és elindultunk. Mi 10-15 év alatt sok szállodát (3-4*-os) bejártunk itthon és külföldön is, így van összehasonlítási alapom.
Egy dolog igaz: autóbusszal mentünk, Hévíztől kicsit messze van, nehéz megtalálni.Ráadásul a szálloda 2 megálló között van.
Megérkezésünkkor nagyon kedvesek voltak, mindenről tájékoztattak. Szép tágas, tiszta szobát kaptunk a földszinten (mi standard szobát kértünk), amelynek a teraszára ki is lehetett ülni.
A fürdőszoba kimondottan szép, kulturált volt. WC papír, tiszta törölközők is voltak, a többi értékelés ellenére. Az igaz, hogy nem volt benne fürdőköpeny és hajszárító, de ez más 3*-os szállodában sincs, tapasztalatból tudom. Itt sem vártam el.
A wellness részleg is tiszta, elfogadható volt, 3*-os szállodától szintén nem várható el nagyobb. Az udvari medence szintén tiszta volt. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és nagyon finom volt, nem voltak felvizezve az italok, amiket pár értékelésen olvastam. Még a borok is finomak voltak. Presszókávét szintén nem lehet elvárni ingyen egy szállodától, más,még 4*-os szállodában sem adnak! A hosszú kávé finom volt. A felszolgáló hölgy is nagyon kedves volt!
A szálloda kertje is szép volt. Arról pedig a szállodások sem tehetnek, hogy a faluban nincs élelmiszerbolt, én is bementem Hévízre ásványvízért! Mi van akkor?
Összegezve: Nem volt "lehúzás", én is kifizettem a kupon árán felül a 8000 Ft-os pótdíjat, de mutassanak olyan szállodát, amelyik 20.000 Ft-ért ezt a kínálatot garantálja. Ha májusban mentem volna, mint terveztem, ezt sem kellett volna kifizetnem, csak családi okok miatt kellett változtatnom.
A legtöbb szálloda 35-49.000 Ft-ért hirdeti magát, volt pár 4*-os szálloda, (ahol jártam) ami még ezt a színvonalat sem biztosította, mint ők. A visszajelzésen minden összeg fel lett tüntetve, amit pluszban elkérnek majd.Erre számítottam is, és kártyával is lehetett fizetni.
Szóval nem voltak "ihatatlan" szörpök, "szörnyű" kannás borok! Nem volt semmi felvizezve!
A parkolás: Nem egy szállodában jártunk autóval is, még a 4*-os szállodában is kérnek parkolási díjat, és az utcán parkoltunk. Mi is azért járunk már tömegközlekedési eszközzel.
Szóval nem olyan "szörnyű" ez a szálloda, ahogyan pár értékelés lehúzza. Nem vagyok igénytelen ember, ismétlem sok magyarországi szállodában jártam, volt olyan időszak, amikor havonta sikerült cafettéria felhasználásával szállodai szobát foglalni valahol. Van összehasonlítási alapom. Ez egy sima, normál 3*-os szálloda, ahol a lehetőségekhez képest próbálják a vállalásukat betartani. Hiányosságok mindenhol vannak, még 4*-os szállodákban is!
Egyetlen hiányosságot azért említek, amiért én is szóltam a recepción: a szállodát lehetetlen telefonon elérni, ezen változtatniuk kellene.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Gyenge

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Az Idill Cserszegtomaj - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.24-ig
Az Idill Cserszegtomaj
60.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval