Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Be kellene záratni...

Hévíz Resort & Spa CserszegtomajHévíz Resort & Spa Cserszegtomaj a térképen

Szörnyű 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyáltalán nem is értem mit várnak el, hogy visszatérjen az ember vagy ajánlja bárkinek is!? Még az ellenségeimnek sem ajánlanám annyira borzalmas egy hely! Augusztus elején töltöttünk el 3 nap 2 éjszakát itt, mivel 10 hónapos kisgyerekkel érkeztünk, akinek kialakult napirendje van ezért kértük, hogy korábban foglalhassuk el a szobát. TERMÉSZETESEN FELÁRÉRT!!! Kiságy bekészítést nem kértünk, de annak is FELÁRA LETT VOLNA! Na szóval megérkeztünk pontosan akkor amikor el lehetett volna foglalni a szobát, de sajnos senki nem volt aki nekünk tudott volna ebben segíteni, így vártunk egy órát. (már borult is a napirend) Elfoglaltuk a szobát ahol 32 fok volt bent, igaz kaptunk ventilátort kettőt is :) vicces a 21. században egy Superior Hotelban! Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy apartmant kértünk, hogy külön tudjon aludni a kislányunk TERMÉSZETESEN FELÁRÉRT! Nálam az apartman, azt takarja, hogy hogy fel is van szerelve valamelyest... hát nem volt. Igaz, hogy volt villany tűzhely, de hozzá semmi edény. Kérdem én ez hogy lehet, hogy a fényképeken teljesen más a felszereltsége?
Vacsora idő volt ami inkább uzsonnának nevezhető annyira korán volt, hát hogy ne boruljon már teljesen fel a napunk, volt nálunk bébi figyelő ami mellett fent hagytuk aludni a kislányunkat mi pedig mentünk vacsorázni. Sajnos az étteremben már nem volt jel és kicsit kieső részre kellet, hogy üljünk ami a személyzetnek problémát jelentett, hogy nekünk 10 lépéssel távolabb kell hozni a vacsorát, másnap reggel meg is jegyezték, hogy mi itt távolabb ülünk, (éppen, hogy azt nem kérdezték büdösek az emberek vagy mi a bajunk). Felettébb "kedves" a személyzet és bababarát a hely. Vacsorát követően mi meg is kérdeztük, hogy ha a gyerekünk nem bírná a forróságot éjszaka a szobában akkor hogy tudunk kijelentkezni!? Erre azt válaszolták, hogy majd másnap reggel 8-kor mert itt éjszaka nincs senki! Jelezném Hotelről van szó!!!
Másnap már vacsorát úgy alakítottuk, hogy a személyzetnek ne okozzunk gondot és így a kislányunkat is vittük vacsorázni magunkkal. Ja és a reggelinél pedig összeszedtük magunk után a tányérakat, poharakat és bevittük az étterembe, hogy véletlenül se okozzunk mi problémát senkinek. Az éjszakáink borzalmasak voltak, mivel ablakot kellett nyitni de szúnyogháló az sehol nem volt, így második reggelre sikeresen beköltözött a szúnyogok mellé egy hatalmas sáska is a szobánkba. Ekkor már örültem, hogy vége lesz a nyaralásunknak az nap. Kértük, hogy ha már egy órával később tudtuk elfoglalni a szállást és fizettünk érte akkor picit később szeretnénk elhagyni és akkor simán megy a napunk. Elég naiv gondolat volt, hogy simán.... Belementek, hogy később hagyjuk el a szobát. Mi kipakoltunk mindent az autóba, gondosan becsomagolva, jelentkeztünk a recepción ahol közölték velünk, hogy most nem tudunk még távozni majd egy óra múlva mert nincs senki aki rendezni tudná a dolgainkat :O Csak az a kolléga volt aki már három napja ott volt reggeltől estig és minden egyes alkalommal kinézett minden falatot a szánkból! Na itt már elszakadt a cérna... Sajnos fel kellett emelnem a hangomat, pedig nem szeretem ... és érdekes módon 2 percen belül tudott jönni valaki aki rendezni tudta a dolgainkat és eljöhettünk VÉGRE! Összefoglalva kicsit drágára sikerült ez a nyaralás mivel mindenért felárat kértek, még azért is hogy az autóval behajthassunk a hotel területére, hétvégi felár, családi szoba felár, korábbi érkezés felár... Így összességében kicsit sok lett! Gondoltuk, hogy elmegyünk nyaralni egy normális helyre ahol jó a víz hőmérséklete, mert itt nagyon hideg volt minden medence. El is mentünk lényegesen kevesebb összegért sokkal jobb helyre, ahol figyelmesek, kedvesek voltak és ezekért a dolgokért amiket felsoroltam egyáltalán nem kértek még 10 forintot sem! Ez a hely egy borzalom, nem is értem miért engedik üzemeltetni, a képek ezer éve készültek amik fent vannak a honlapjukon, és az egész hely egy hazugság, vagy csak szeretnék a tulajdonosok, hogy ilyen legyen...? Akkor tenni kellene érte! De egy biztos, még ha azt is mondják, hogy minden megváltozott és sokkal jobb... akkor sem tenném be a lábamat hozzájuk soha többet. Még annyit, hogy én ezt mind mind részletesen kifejtve leírtam nekik e-mail-ben és semmi válasz nem érkezett rá! Ennyit a személyzetről és a vezetésről!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Gyenge

Hévíz Resort & Spa további értékelései

2023.08.22barátokkal
Kiváló
Imádjuk a zalai táj varázsátSzuper wellness részleg finom étrlek kellemes pezsgős esték kedves személyzet
2019.08.06a párjával
Gyenge
Felújítottnak van hirdetve, de minden lerakott betonkocka mozog, még az emeleti teraszon is. Van ugyan benti medence, de linóleummal van beborítva, ugyanis az alatt is billegnek a csempék, vagyis nem tudom mik, de ilyet még nem láttam. Kissé veszélyes hely olyannak, aki nem készül rá, hogy...
2018.11.12családjával
Kiváló
A sok negatív megjegyzések után örömmel láttuk,hogy egy szép környezetben szép modern szálloda és étterem fogadott. Az ételek mennyisége és minősége kiváló volt. A hotel jakuzzija és a medencéje tiszta kellemes volt. A szobák mindegyike teraszos. Mivel nagyon jó időt fogtunk ki,igy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj - Legjobb ár önellátással
Legjobb ár önellátással
06.01-08.21.
Casa Ninfea Panzió Cserszegtomaj
35.900 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval