Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zseni diós kifli

Schmidt Cukrászda CsolnokSchmidt Cukrászda Csolnok a térképen

Kiváló 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a családi vállalkozásban működtetett cukrászda a falu központjában található. A térkép és a szállásadónk információi alapján ez az egyetlen cukrászda a településen, fagyizó sincs. A Schmidt Cukrászda népszerű a helyiek, a környékbeliek és a településre látogatók körében is, ez utóbbiak közé tartoznak a siklóernyősök, akik a falu határában lévő Mókus-hegyről szoktak ugrani.
A cukrászda tulajdonosa és mestercukrásza, Schmidt úr személyesen szolgálja ki a betérő vendégeket, közben érdekes történetekkel, anekdotákkal szórakoztatott bennünket, sőt 1-2 süteményének még a receptjét, elkészítési módját is megosztotta velünk.
A pultban nem nagy számban elsősorban fősodratú, ismertebb sütemények sorakoztak, házias küllemmel, barátságos árfekvésben. Tortaszeletek, sütemények darabárai 400-500 Ft körül alakulnak.
A diós kifli, melyet kilóra kimérve árusítanak, zseniális, ugyanis a töltelékében a diókrém (nem dejó!) mellett házi baracklekvár is található, ezáltal egy kicsit zserbós hatású a töltelék. Ezen kívül érdekességként próbáltuk a karamellás-vaníliás gúlát, ilyet másutt még nem láttam. Ez annyira nem volt átütő, nekem a töltelék túlságosan habos.
A házi krémes és a cappuccinos krémes szelet is nagyon friss, könnyed, ízletes volt.
A fagylaltok közül többet is kóstoltunk (csupán 300 Ft 1 gombóc), a helyi specialitás, a Rustigo (mézes, tört mandulás) igen finomra sikeredett, de kellemes volt a citrom is, amelyről megtudtuk, hogy alapanyagok tekintetében az az egyik legolcsóbb előállítású fagylalt. Helyben is kellemes, kulturált körülmények között lehet sütizni, kávézni, fagyizni. Érdemes volt ide betérni, jó szívvel ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Schmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - EgyébSchmidt Cukrászda Csolnok - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.08.01-ig
Öreg Halász Étterem és Fogadó Tát
32.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval