Pandora: Nyaralás három gyerekkel élménydúsan - Comfort Hotel Csopak

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Comfort Hotel Csopak értékelése
5. helyezett a 16 csopaki szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 5 városban járt
7 étteremértékelés 13 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nyaralás három gyerekkel élménydúsan

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 18. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Keresztanyám évek óta látogatta a Comfort hotelt unokáival és tavaly ajánlotta nekünk is. Az elmúlt egy év alatt kisebb felújítás is történt a szállodában. A szobák kényelmesek, jól kihasználhatók, mi a három gyerekkel két összenyitható szobát kaptunk, ami tökéletes, hisz így két fürdőszobán osztoztunk öten, az előtéri beépített szekrényekben kényelmesen elfért a ruhák mellett a két megtermett bőrönd is, a két szoba között két párnázott ajtó van, így esténként nyugodtan tévézhettünk, a gyerekek álmát nem zavarta meg. Ha bármi kérdésünk, kérésünk volt, mindig akadt a személyzetből, aki készségesen, barátságosan azonnal segített. Vannak már klimatizált szobák is, mi nem klímásban voltunk, ám mivel egész nap vagy a Balaton parton, vagy a szállodai medencében hűltünk, ez nem jelentett gondot. A kánikula a pincéreket is megviselte, de ez nem szegte kedvüket, és a mi kedvencünk minden este kedvesen viccelődött a gyerekekkel. A strand alig pár lépésre van a szállodától, a recepción kedvezményes belépőre jogosító kártyát kapnak a szállóvendégek. A reggeli svédasztalos, bőséges választékú és igényes, folyamatosan utána töltik a fogyatkozó tálakat és hideg italokat, a vacsora menürendszerben működik, háromfogásos, bőséges és nagyon ízletes. Ingyen használható a biliárdasztal, ami beltérben van, ezen kívül szépen karban tartott teniszpálya áll rendelkezésre térítés ellenében, három ping-pong asztal is van a kertben, melyhez ütőt és labdát adnak a recepción, ezen kívül a gyerekek nagy kedvence a minden esti csocsó parti volt, ahol igen gyorsan találtak egymásra a szállodában nyaraló gyerekek. A hangulatot esténként gyerekkorom üdülői hangulatához tudom hasonlítani, a családok pillanatok alatt barátkoznak itt össze, sokan érkeztek kis gyerekkel, így a gyerekes családoknak kifejezetten ajánlom a szállodát. Biztosan visszatérünk még.

Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság: Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés: Kiváló

Fényképek:
Nyaralás három gyerekkel élménydúsan - Comfort Hotel Csopak

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Pandora felhasználót?    Igen

Cím
8229 Csopak
Örkény sétány 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2018. augusztus 4.
Annyira jól éreztük magunkat, hogy minél hamarabb szeretnénk visszamenni. Tiszta, udvarias, barátságos személyzet. Jó konyha, csodálatos panorámával a teraszról.