Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó és lepukkant

Csopaki Üdülőfalu és Kemping CsopakCsopaki Üdülőfalu és Kemping Csopak a térképen

Szörnyű 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Aki mindenképpen kalandtúrára vágyik és egy lepukkant retró-szállás vendége szeretne lenni, az bátran foglaljon szállást a Csopaki üdülőfaluban - mindenki mást azonban lebeszélnék erről a kalandról.
Mi egyetlen éjszakát töltöttünk ott, gyorsan kellett szállást keresnünk és nem volt máshol hely, gondoltuk, ez is megteszi, nem a kényelem a lényeg, csak legyen ágy, plafon és négy fal.
Az üdülőfalu jó helyen van, nem messze a strandtól, a személyzet is nagyon kedves és készséges volt, de a szállás szörnyű. Az üdülőfalu lényegében a régi üdülő felújított változata, de sajnos nem sikerült maradéktalanul megújítani. A szobák nagyon lepukkantak, még egy szúnyogháló sincs az ablakon - ennek ellenére érkezéskor nyitott ablak fogadott minket, ami azt jelentette, hogy mindenféle rovarok szabad bejárást kaptak a szobába, az éjszakánkat pókok, szúnyogok és más betolakodók társaságában töltöttük.
Mindemellett abszolút fülledt volt, ugyebár légkondi vagy más eszköz hiányában reggelre totálisan leizzadtunk. Szerettünk volna behűteni egy italt - de persze hűtőszekrény sincs a szobában.
Most erre persze mondatná valaki azt, hogy ilyen olcsó ne várjunk többet - és igaza van. De megjegyzem, 3500 forintért ennél jobb szállást is lehet találni a Balatonnál. Mi ezért a helyért legfeljebb 500 forintot fizetnénk, de utólag azt mondanám, még ennyit sem szívesen adnék érte. Már bánjuk, hogy nem sátoroztunk inkább, ennél még az is jobb lett volna, ha a szabad ég alatt alszunk valahol a parton.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos
Fényképek (2)
Csopaki Üdülőfalu és Kemping Csopak - Külső képCsopaki Üdülőfalu és Kemping Csopak - Külső kép

Csopaki Üdülőfalu és Kemping további értékelései

2019.06.13családjával
A csopaki üdülőfaluban a Hungarica nevű kitűnő zenekar családi táborának köszönhetően látogattam el. A komfortfokozat alacsony, két szobának közös a mellékhelysége és az egyszerű felszereltségű fürdőszobája, de nekünk a kisebbik fiammal ez pont megfelelt. Étkezni a környéket vettük célba, elég...
2018.09.06csoporttal
Egy klub tagjaként vettem részt egy 4 napos kiránduláson.Mivel a Bakony nevezetességeit jártuk be, ideális helyszín volt számunkra.Tudtuk, hogy nem szállodában leszünk,így nem volt csalódás az egyszerűbb felszereltség. A személyzet maximálisan segített, a svédasztalos reggeli is rendben volt.Az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.01-ig
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval