wolferl étterem értékelései

Értékelései
6
16
37
112
0
3
46

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg wolferl értékeléseit!

Olvasd el wolferl étterem értékeléseit!

wolferl értékelései

Idegtépő pincér -

Rétes Étterem Vonyarcvashegy

2019. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
Nem először jártunk itt, az ételek most is finomak voltak, de úgy látszik, a kiszolgálás színvonala csökken. Sikerült kifognunk egy kritikán aluli pincért, akinél idegesítőbbet nehezen tudok elképzelni. Kezdjük ott, hogy gondolkodás nélkül káromkodik a vendég előtt, ráadásul a 4 éves kislányunk jelenlétében. Kérlek, gondolkodj már, öregem!
Megosztom
Szép hely, átlagos konyha -

Sári Csárda Dunakiliti

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
Családi ebédre tértünk be augusztus 20-án. Gyönyörű környezet fogadott minket és az is tetszett, hogy volt légkondi, így nem kellett megsülnünk. A kiszolgálás aránylag kedves, bár inkább a személytelenebb, klasszikus pincérmodort hozza.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
Ritkán érez az ember étteremben kifejezetten erős szorongást, de most ezt éreztük, amikor útközben megálltunk családommal vacsorázni ezen a helyen. Igazából legszívesebben már a rendelés felvétele után távoztunk volna, de későre járt és nem sok esély volt arra, hogy máshol együnk.
Megosztom
Ha éhen halnál, se térj be ide! -

Piroska Csárda Gyenesdiás

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A magyar vendéglátás legnagyobb szégyene és mélypontja. Minden negatív minősítés igaz, amit olvastál róla. Ez az a hely, amelyet azonnal be kellene zárni, mert a pöffeszkedő, arrogáns tulaj úgy bánik a vendéggel, mint egy utolsó kutyával. Bár az ételt megkóstolni nem volt módunk, tíz perces látogatásunk bőven elég volt arra, hogy megtanuljuk: ide soha többé nem szabad betenni a lábunkat.
Megosztom
Nem olyan jó, mint amilyen felkapott -

Bock Bisztró Balaton Vonyarcvashegy

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lehet, hogy túl sokat vártam. Sajnos nem győzött meg igazán. A kilátás és a hely gyönyörű, de az étel kevésbé lenyűgöző. Az adagok kicsik, és egyáltalán nem különlegesek. Azt külön nem értem, hogy a rántott tanyasi csirkét miért kell beleszorítani egy mélytányérba, úgy, hogy szinte lehetetlen hozzáférni. Sajnos az ehhez köretként felszolgált krumpli is elég középszerű.
Megosztom
Nem találtuk a legendát -

Jóbarátok halsütöde Balatonalmádi

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely kialakítása nagyon jó, különösen az tetszett, hogy a halsütöde a Balaton partján van és egy játszótérben végződik, itt a kislányunk jókat játszhatott, miközben mi még falatoztunk. A kiszolgálás azonban átlagos, és sajnos maga a sült hal sem igazán izgalmas. Persze a hekk nem valami különleges fogás, de azért ugyanitt a városban a part mentén ennél sokkal finomabban elkészített halat is ettünk már.
Megosztom
Megbízható középszerűség -

Porció Vendéglő Balatonalmádi

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 2.
Teljesen átlagos, kifejezetten középszerű hely, felejthető fogásokkal, de mindig megbízhatóan ugyanabban a jól ismert középszer minőségben. Mivel jó helyen van és szezonon kívül nincsen konkurencia, illetve kialakult a vendégkör, ezért nem is erőltetik meg magukat, nem fejlesztik a helyet, sőt a kiszolgálás egyre gyengébb, mondhatni néha faragatlan modorban történik.
Megosztom
Olcsó és igénytelen -

Malomkerék Vendéglő Budapest

2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 25. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vendéglő otthonunkhoz közel találhatók, feleségemmel és kislányommal ebédeltünk ott. Eredetileg ezen a helyen működött régebben a Marcsa néni vendéglője, amely elköltözött, most Malomkerék a hely neve. Úgy tűnik, nem sokat változtattak rajta, nem öltek sok energiát a hely átalakításába, ugyanaz a régimódi bútorzat, áporodott levegő és olajos szag fogad.
Megosztom
Ne itt együnk, ha Veszprémbe megyünk -

Gyarmati Étterem Veszprém

2017. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátainkkal jártunk az étteremben, három kisgyerekkel. A legtöbb pozitívum, ami elmondható, hogy a személyzet kedves volt a gyerekekkel, még játékokat is adtak nekik, pedig elég nagy ramazúrit csaptunk. Ennek örültünk. Sajnos azonban maga az étterem nem győzött meg minket. A választék rendkívül szerény, alig néhány ételből áll.
Megosztom
Egy kissé drága és sznob, de a kaja finom -

Azur Olasz Étterem & Pizzéria Mosonmagyaróvár

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal érkeztünk az étterembe. Kicsit szkeptikus voltam előzőleg, mert sznob helynek látszott az étlap alapján, de az ételek meggyőztek. Bár semmi különleges nem volt az ételekben, finomat ettünk és a fiatal pincérlány is nagyon kedves volt, de mint a legtöbb mosonmagyaróvári (vagy az osztrák határhoz közel üzemelő) étteremben, itt is érezni lehetett, hogy a külföldiekkel a személyzet sokkal kedvesebb.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX