Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szent István, szomorúfűz, napsütés

Dabas Deli Bistro DabasDabas Deli Bistro Dabas a térképen

Kiváló 2023. áprilisban járt ittÉrtékelt: 2023. június 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dabas Deli régóta szerepel a meglátogatásra erősen javasolt vendéglátóhelyek listáján nálam, de ahhoz azért elég távol esik, hogy csak úgy el tudtam volna "ugrani". Viszont a Szent Jakab tanösvény minitúrával összekötve és a kisváros egyéb látványosságaival összekötve már egy kis kirándulásra nőtte ki magát a tervezett program. A Dabas Delit a 2023. évi Dining Guide étteremkalauz 81 ponttal díjazta, és így szerepelnek a Top100 étterem között, vidéken nézve még előkelőbb a helyezésük. A bisztró a kisváros központjában, egy szépen kialakított téren található a Polgármesteri Hivatal és Szent István király szobrának szomszédságában. A reggeli nyitástól 11 óráig a reggeli étlapról lehet válogatni, majd váltanak az ebéd/vacsora á la carte étlapra.
A reggeli bőségtálban sült házi malactarja, megyaszói mangalica grillkolbász, tükörtojás, padlizsánkrém, dijoni mustáros mártás, friss zöldségek szerepeltek, kovászolt helyben sült kenyérrel. (3590 Ft). A pultban csúcskategóriás sütemények sorakoznak, Ország torták, Opera, macaron, de sok más finomság is, 1490 Ft-os szeletárak jellemzőek. Anna Mama szörpjei közül mentásat ittam (3 dl). Sofőrként az alkoholos italok nem jöhettek szóba, pedig többféle kézműves sört is tartanak, a Szent András sörfőzde üveges sörei külön hűtőt kaptak. Az 1 Csepp Pálinkaház és Árpád pálinkákat kínálnak.
Figyelmes, barátságos szerviz, inspiráló, kellemes környezet. A beltér elég kicsi, de a fedett verandán napsütéses környezetben lehet étkezni. Amíg az ételre kellett várni, volt időm a benti delikátesz részleg polcain lévő finomságok felfedezésére. Érdemes volt ide eljönni, figyelemre méltó bisztró, további sok szép sikert kívánok nekik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (23)
Dabas Deli Bistro Dabas - Külső képDabas Deli Bistro Dabas - Külső képDabas Deli Bistro Dabas - Külső képDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - BelsőDabas Deli Bistro Dabas - BelsőDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - BelsőDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - BelsőDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - MosdóDabas Deli Bistro Dabas - MosdóDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Étel/italDabas Deli Bistro Dabas - Külső képDabas Deli Bistro Dabas - Külső képDabas Deli Bistro Dabas - Külső kép

Dabas Deli Bistro további értékelései

2022.11.21barátokkal
Kiváló
A Dabas Deli vita felett a legjobb hely a városban, nem csoda, hogy bekerültek a Dining Guide kalauzba is. Nagyipari, kommersz üdítőket nem tartanak egyáltalán, vannak viszont frissen préselt levek, limonádék, prémium üdítők, a Marzocco kávéfőző jelzi, hogy a kávé műfaját is nagyon komolyan...
Népszerű szállások a környéken
Bagolyvár Inárcs - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.10.01-ig
Bagolyvár Inárcs
25.940 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval