Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Változó

Grande Bosco DebrecenGrande Bosco Debrecen a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször ettünk már ott, illetve több alkalommal is rendeltünk az étteremből. Múltkor a rendelésem elrontották, nem jó pizzát adtak ide, de árban a drágább, általam rendelt pizzát számolták fel.
Múlt alkalommal pedig meglepődve tapasztaltuk a kritikán aluli kiszolgálást. Több mint egy órát vártunk arra, hogy elkészüljön az elvitrelre kért pizzánk. Ez idő alatt csak a rendelés felvételekor kérdezték meg tőlünk, hogy szeretnék-e még valamit fogyasztani. Utána felénk se néztek, sőt a pincér első akalommal is lekezelő, undok volt. Közel egy óra letelte után egy másik pincér mondta, hogy utána néz, hogy miért nincs még kész. Majd amikor fizetésre került a sor, megjegyezvén a kiszolgálás minőségét, a pincér igencsak lenézően, undokul odavágott nekünk annyit, hogy ne haragudjunk. Bármilyen leterheltek a pincérek, minden vendégre egyaránt figyelni kellett volna, nem csak a külföldi vendégekre, akik körbe voltak ugrálva. Ennek tükrében nem szívesen mennénk oda máskor is. Viszont mentségükre szóljon, hogy a pizzájuk remek (bár ár/érték arányban nem túl jó).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos

Grande Bosco további értékelései

2023.08.09egyedül
Van úgy, hogy az ember előre kinézni, hogy mit fog valahol rendelni, aztán a konyha bezárása jól áthúzza a számításait. Így jártam a Grande Boscoban, ahol a padlizsánkrémet néztem ki magamnak, de a hely nem 23 órakor zárt, mint ahogy ki volt az írva a Google Mapsre, hanem 22 órakor. Érkezésem...
2022.05.21gyerekekkel
Debrecenbe megérkezve még nem tudtuk elfoglalni a szállodai szobánkat, így kerestünk valamilyen vendéglőt, ahol tudunk enni-inni. A fürdő melletti sétányon elindulva egyből szimpatikus lett ez az olaszos hangulatú étterem és pizzéria. A teraszra ültünk le, amely árnyékos, kellemes, ugyanakkor...
2021.10.29a párjával
Kiváló
Az étterem teraszán fogyasztottunk el egy rendkívül ízletes gulyáslevest egy pohár vörösborral, párom linomádéval. A kiszolgálás udvarias és nagyon gyors volt. Jól éreztük magunkat. Az étterem belső része nagyon szép, helyben kemencében sütik a pizzát.
Népszerű szállások a környéken
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval