Debrecen - Aquaticum Mediterrán ÉlményfürdőDebrecen - Déri Múzeum
Debrecen - Irodalom Háza - Déri MúzeumDebrecen - SZUSZ Park

Debrecen bemutatása

Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb és második legnépesebb városa. A kálvinista Róma, napba öltözött város vagy cívis város néven is emlegetik. Kelet-Magyarország régió szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési központja.
Történelme során kétszer az országgyűlés színhelye volt, az évszázadok folyamán többször is tűzvész áldozata lett.

Debrecen és környéke legfrissebb értékelései

2025.05.13a párjával
A Csokonai Étterem valódi gyöngyszeme Debrecennek elegáns, mégis otthonos hangulatával és kifogástalan kiszolgálásával tökéletes helyszín egy különleges vacsorához vagy akár egy ünnepi alkalomhoz. A felszolgálók udvariasak, jól képzettek, segítőkészek, és minden kérdésre készséggel...
2025.05.13a párjával
Szuper kiszolgálás, páratlan ízek! Sokszor voltunk már itt, de továbbra is marad a kedvenc éttermünk.
2025.05.11a párjával
Párommal voltunk itt és mind a ketten teljes mértékig megvoltunk elégedve a hellyel. A kiszolgálás kifogástalan, az ételek finomat és az árak is teljesen rendben vannak. Az adagok nagyok, se én, se párom nem bírtam megenni az ételt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Debrecen és környéke kedvelt szállásai

Borostyán Szálláshely Debrecen - Pünkösd
Borostyán Szálláshely Debrecen
45.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Senior ajánlat
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
Kirándulnál Debrecen környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű Debreceni szálláshelyek

Hotel Nagyerdő DebrecenHotel Nagyerdő, DebrecenCsomagok már 11.900 Ft/fő/éj ártól
396 értékelés
Párizs Garden Apartments DebrecenPárizs Garden Apartments, DebrecenCsomagok már 24.950 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés
Erdőspuszta Club Hotel DebrecenErdőspuszta Club Hotel, DebrecenCsomagok már 25.488 Ft/fő/éj ártól
84 értékelés
Centrum Hotel DebrecenCentrum Hotel, DebrecenCsomagok már 22.620 Ft/fő/éj ártól