Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Azt hittem már nem lehet rosszabb...

Fapados Fogadó DebrecenFapados Fogadó Debrecen a térképen

Szörnyű 2014. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2014. május 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egyből a közepébe is csapnék:
A leginkább felháborító az egészbe az volt, hogy a személyzet nem volt hajlandó 7 órakor meleg reggelit felszolgálni, helyette olyan szendviccsel szúrta ki a szemünket, aminél egyikben a kolbász, másikban a sajt volt ehetetlen. Nem csak én, de a gyomrom se bírta...bár számíthattam volna rá, miután a vacsorában a hús félig volt megsülve..
De mi jogon is engedi meg magának egy vendéglátó egység, hogy a FIZETŐ VENDÉG részére ilyen igénytelen ételt szolgáljon fel? Sőt azt, hogy a SZINTÉN A SZOLGÁLTATÁSOKÉRT FIZETŐ VENDÉG RÉSZÉRE azt mondja, hogy hát ők nem fogják kinyitni olyan korán a konyhát...7 órakor...mikor normális helyeken (legalábbis ott, ahol elkérnek ennyit a szállásért) 6-7től 9-10-ig van reggeli.
Versenyre mentünk, szerintem örültem volna, ha nem olyat kell reggelizni, amit még a verseny megkezdése előtt viszont látok.
A pincér -, vagy nem tudom minek hívjam, mert eléggé mindenes volt- nem tudott egy értelmes szót kiejteni anélkül, hogy gyakorlatilag tahó parasztnak nézett volna minket. Ilyenkor sajnálom a sok tehetséges fiatalt, hogy ezek veszik el tőlük a munkát, amit más szívesen elvégezve, és nem tartaná megerőltetőnek, hogy ki kell nyitni a száját ahhoz, hogy beszéljen.
[moderálva - a szerk.]
Ha már itt tartok: a szagelszívó tökéletesen működött a mosdóban, csak épp nem kapcsolt be, de éreztem, hogy már nem sok kellett volna hozzá..
Ja és a panzió részen a lépcső aljára egy "Vigyázz, az egyik lépcsőfok magasabb a többihez képest, de nem áruljuk el melyik, mert mi ilyen vicces fiúk vagyunk!" felirat igazán elfért volna...
Egyedül azért kap ennyire sok csillagot a hely, mert az ágy (LEGALÁBB AZ) kényelmes volt...
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Fapados Fogadó további értékelései

2014.04.12családjával
Kiváló
Nagyon jó kis hely. Aki egy nyugodt barátságos kellemes pár napot szeretne eltölteni családjával ide menjen. A kiszolgálás nagyon jó az ételek isteniek és rengeteg ételféleségből választhastsz. Vannak napi ajánlatok és a kávé. Közel van a városhoz pár perc sétával is akár. Villamossal be lehet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Peró Vendégház Debrecen - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2025.05.01-ig
Peró Vendégház Debrecen
Kérd ajánlatunkat!
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval