Minősíthetetlen étel és vendéglátás. Az étel amit kihoztak nyers volt. Mikor szóvá tettem az első falat után, hogy szeretnék egy olyan húst enni ami át van sütve közölték, hogy kérhetek de ezt is ki kell fizetnem. Az üzletvezető cinikus hozzáállása gusztustalan. A hely hideg, a kabátot nem lehet levenni ebédelés közben.
Nem volt tudomásom a helyről, de van benne valami ígéretes. Itt nem volt még nyoma, most került fel. A kastély felé tartva útba esik Dégen, én csak üdítőzni, jégkásázni álltam meg a melegre való tekintettel, meg egy kis útbaigazítás is járt mellé, le is cukrászdáztam a helyet, de aztán önérzetesen meg is feleltek rá, hogy ez egy étterem.
Alaposan megnéztem, és hát igaz. . . meglepően széles kínállattal vár bárkit, ki se néznéd a házból, Részben pizzéria, másrészt meg egy magyaros étterem, és viszonylag jó referenciákkal. Aztán visszafelé is megálltam, a kastélyból jövet és ittam megint, és kicsit bosszankodtam, hogy miért nem itt ebédeltünk. . .