Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Méltatlan

Piactér Étterem DemjénPiactér Étterem Demjén a térképen

Gyenge 2021. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. december 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egerszalókról jöttünk át egy napra a szomszédos Demjénbe, mivel kíváncsiak voltunk az itteni fürdőre. Az nem is okozott csalódást, nagyon tetszett a csúszdás dzsungelfürdő, a római hangulatú mozaikos szabadtéri termálfürdő és a hófehér sodrópatak - barlangfürdő is, azonban az étkezde egyértelműen csalódást okozott.
Túlárazott, alacsony minőségű, rosszul készített ételeket találtunk, ráadásul a választék is szegényes volt, pedig ebédidőben érkeztünk, nem a zárás előtt 20 perccel. Hozzá a személyzet érdektelensége, illetve türelmetlensége szintén elkeserítő volt. Levesek 1250 Ft-ért, a kiírt 4-ből csak 1 féle volt.
Ami jó volt, az a jégkrémek, ebből vettünk többfélét is: Panda, Túró Ice, Cornetto, Magnum (500-830 Ft között). Sem a köretekből, sem a húsokból nem lehetett fél adagot kérni. A saslik szétégett, száraz, mennyiségre kevés húst tartalmazott, a gírosz tálban szintén teljesen szét volt szárítva a hús (újramelegített talán??)
Mirelit sült krumpli. A piskótatekercs jellegtelen, bántóan margarinízű.
Az ülőhelyek szépen kialakítottak, sok asztal van, a mosdó is elegendő férőhelyes, felújított.
Összbenyomás, hogy a személyzet létszáma és felkészültsége minden fronton elégtelennek tűnik, talán képzetlen "beugrókkal" kénytelenek dolgozni. Sajnálatos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Piactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - EgyébPiactér Étterem Demjén - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval