Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiszakadni a hétköznapokból

Cascade Resort & Spa Wellness Hotel DemjénCascade Resort & Spa Wellness Hotel Demjén a térképen

Kiváló 2015. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha felmegyünk a szálloda honlapjára, egyből kiderül számunkra, hogy egy elegáns és modern szállodáról van szó.
Mikor megérkeztünk, teljesen el voltam varázsolva. Az előtér nagyon impozáns, a személyzet pedig nagyon kedves és segítőkész. A Rustic szobánk, amit már előre kiválasztottunk a különböző stílusok közül, gyönyörű, kényelmes és illatos volt, tiszta fürdőszobával, fürdőköpenyekkel és egy kicsi kerttel, ahogyan azt vártuk.
A reggeli és a vacsora szintén remek volt. Az étterem tágas és viszonylag elszeparált asztalok vannak, így a vendégek nem zavarják egymást, ami szerintem nagyon pozitív. Jó idő esetén a teraszon is helyet lehet foglalni, amit szerencsére nem sokan tesznek, nehogy sokat kelljen sétálni az ételekig... így kicsit sem zsúfolt és nagyon hangulatos.
A wellness részleg, ahogyan az egész szálloda, nagyon stílusos. A szauna világ és a szolgáltatások jók, viszont csak egy medence van és az sem nem túl nagy. Az rendben van, hogy ott van egy nagy szabadtéri strand, ahova ingyenes az átjárás, de senki nem szívesen sétálgat ennyit a szaunázás és a fürdőzés között.
A szabadtéri strand ugyebár nem csak a szálló vendégek részére van, így elég sokan vannak és nagy a hangzavar. A hotel nyugalma után kissé furcsa érzés ott tölteni a napot. Van lehetőség éjszakai fürdőzésre, aminek az alapgondolata tetszik, viszont, éjszaka, vizesen visszasétálni a strandtól a hotelhez, még, ha nem is nagy távolság, nem túl kellemes. (Nem beszélve az út mentén lévő békákról, amiktől irtózom.) Jó lenne egy fedett átjáró a kettő között.
Végül a barlangfürdőről néhány szó. Ha nem jut eszembe mennyibe kerül, akkor azt mondom szuper. Nagyon jó a kialakítása, változatos, hangulatos, sok a csúszda, medence, nagy relax-szoba, szaunák, minden, ami a szálloda wellness részlegéből esetleg hiányzik. Csak szomorú, hogy ezért még pluszban kell fizetnünk, nem is keveset. De persze mindenki úgy van vele, hogy, ha már ennyit kifizetett az ember egy wellness hétvégéért, ez még belefér.
A végére összegyűlt negatívumok ellenére azért mindenképpen hangsúlyoznám, hogy pozitív irányba billen a mérleg. Összességében számomra egy nagyon kellemes és emlékezetes hétvége volt. Úgy éreztem kiszakadtunk a mindennapokból, a rohanó világból egy hétvégére. Aki teheti, bátran látogasson el ide!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Cascade Resort & Spa Wellness Hotel további értékelései

2024.01.16a párjával
3 napot töltöttünk itt el, mindennel meg voltunk elégedve. A fürdő csodálatos. Ajánlom mindenkinek!
2023.02.08a párjával
Nekünk csak az lenne a véleményünk hogy a recepciónál a fogadtatás és a távozás nem volt barátságos. Gyorsan el sorolták a szabályokat és tulajdonképpen nem vendégként kezeltek, elmulasztották a welcome drinket is odaadni. Nagyon barátságtalanok voltak, amúgy a személyzet Többi tagja kedves volt,...
2022.07.29gyerekekkel
Szörnyű
Hihetetlen, hogy egy téves levonást, amit a fizetés pillanatában észrevettem 2 hónap alatt nem sikerült rendezniük. Sőt, miután újra ( többedszer) érdeklődtem a közel 60 ezres túlfizetésem miatt, azt a választ kaptam, hogy adjam meg a tranzakció adatait... Magyarul egyáltalán el sem indították a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval