Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyönyörű környezetben kiváló szolgáltatások

Egri Korona Borház & Wellness Hotel DemjénEgri Korona Borház & Wellness Hotel Demjén a térképen

Kiváló 2013. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
5 napot töltöttünk két kicsi gyerekkel ezen a csodálatos helyen. Mindenhol szőlő és virágok, gyönyörű a panoráma a borfalu egész területén. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, az ételek nagyon ízletesek, a reggelinél és a vacsoránál folyamatosan töltötték fel a svédasztalt. A felszolgált borok mind nagyon finomak voltak és megfizethetőek, pl: 1 dl olaszrizling 200 Ft, turán 160. Az egyik apartman házban szálltunk meg, ahol minden volt, amire csak szükségünk lehetett egy nagyon forró augusztusi héten, hűtő, légkondi, két palack helyi bor!!, gyerekeknek rácsoságy, babakád, a galérián egy kényelmes duplaágy, a ház előtt saját terasz. A gyerekeknek hatalmas élmény volt az állatsimogató és a játszótér is.
Egyetlen negatívum a medencék hőmérsékelete,nekünk nagyon hideg volt, pedig saját termélvizes kútjuk van. A fedett wellnessben a gyerekpancsoló kiírás szerint 32 fokos, azonban nem volt több kb 29-nél, az élménymedence pedig 26-29. Az apartman házak előtt lévő úszómedence 25 fokos, a termálvizes medence 36, ahová gyerekek nem mehetnek. Ezért nagyon pici babásoknak nem ajánlanám ezt a helyet és annak sem aki allergiás a darázscsípésre, a folyamatos írtás ellenére rengeteg a darázs az apartmanházaknál és a wellness-szálloda éplületénél.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Egri Korona Borház & Wellness Hotel további értékelései

2023.08.11barátokkal
Kiváló
Nekünk nagyon tetszett , csak annyi nem volt igazából jó hogy este a szobákat zárták és sehova se lehetett menni, nekünk a medencék is szuper volt , az étel megfelelő volt , összetéve minden szuper jó , a szobánk tiszta és kényelmes volt , nagyon élveztük a barátnőmmel.
2021.09.11barátokkal
Átlagos
Számomra csalódás volt, a képek alapján jobbra számítottam. 4 napot voltunk ebből 2 nap csak az egyik medence volt feltöltve termál vízzel.2 nap után töltötték a másik medencét amiben félig töltésnél épp hogy langyos volt a víz. a másik medencét pedig elkezdték leengedni. Sajnos a borkóstolós...
2020.07.21családjával
Többször voltam a Borház vendége. Az elhelyezkedés és a szolgáltatás színvonala kiemelkedő. A szobák viszont folyamatosan elhasználódnak, színvonaluk romlik. A szomszédos gombaüzem egy enyhe istállószagba borítja a környéket, gondolom ezzel jár a rengeteg légy jelenléte is, ami az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval