Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Húsvéti hosszúhétvége

Emma Vendégház DemjénEmma Vendégház Demjén a térképen

Átlagos 2022. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. április 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A húsvéti hosszúhétvégére kerestünk és találtuk ezt a szállást.Az első szempont az volt hogy az udvarba tudjunk parkolni.Ez teljesült is.Az ár is korrekt volt.Felújjított kis parasztház volt.
Egész nap kirándultunk,csavarogtunk úgyhogy csak az alvás miatt kellett igazándiból a szállás.Wifi nincs.TV mind a két szobában volt,illetve az TV adók közül is lehetett válogatni tetszés szerint.Az elsó gond másnap kezdődött.Arra ébredtünk hogy össze-vissza csíptak bennünket a szárnyas hangyák.Vettünk a közeli boltban rovarírtót és ez megoldódott.Némely szekrény ajtaja elég ingatag volt,úgyhogy nem is használtuk.A nagyszobába volt egy kandalló amit valószínűleg az előttünk lévő bérlők használhattak,mert nem volt kitakarítva , illetve elég porosak voltak a bútorok emiatt,gondolom.A zuhanykabin ajtaja alatt folyt ki a víz,úgyhogy az első este majdnem sikerül egy hátast dobnom.Reggelizéskor az elvileg tiszta tányérok és poharak között találtunk szennyeset is.3 napra 1 1/2 tekercs WC papír volt hatunknak.Még jó hogy Nagypéntek után nyitva voltak a boltok.
Egyébként a szállás tökéletes az alvásra.Ha ezekre az apró hibákra odafigyelnek a szállásadók,még jobb értékelést is tudnánk adni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

Emma Vendégház további értékelései

2015.03.28gyerekekkel
Kiváló
Nagyon tetszett élményekkel teli nagyon igényes hely teljesen meg vagyok elégedve és szeretnék máskor is elmenni oda 4 éjszakát töltöttünk kisfiammal és párommal a fiamnak és páromnak is nagyon tetszett mindenképp vissza fogunk jönni ide Amikor beléptem az tetszett meg hogy rend és tisztaság...
2014.08.17gyerekekkel
Átlagos
Most értünk haza. 4 éjszakát töltöttünk ott. Pár negatívum ami nem tetszett: Ház vastag falú emiatt a házon belül nincs térerő. Ház elé ki kellett menni a telefonáláshoz, emiatt a házban a mobil-net se volt használható. (T-mobile) gyenge a jel. (Ez nem a szállásadó hibája) Nincs internetezési...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval