Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egész nap állt a sokezerért kifizett élményelem!

Cascade Barlang- & Élményfürdő DemjénCascade Barlang- & Élményfürdő Demjén a térképen

Időpazarlás 2022. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. február 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Friss az "élmény", 2022. február 1-én kedden szerettünk volna a régóta várt élményfürdőben a képeken csodálatos "mesevilág", vízköpők és egyéb élményelemekkel fürdőzni. E helyett 4 órát várakoztaunk fejenként 6590 ft-ért gyakorlatilag csapvízben, érdeklődve folyamatosan attól a személyzettől, akit nagy nehezen elértünk (jegyszedő kiasaszzony és két csúszdamester), miért nem működik SEMMI az egész fürdőben? A válasz döbbenetesebb volt, mint az egész szitu: miért, nem működik? Ott vannak egész nap, pár méterre az elemektől, de ezek szerint nem tűnik fel. Pedig csak fel kellett tűnnie, mert szerencsére nem csak mi panaszkodhattunk, mivel többedik kérdésemre, mikor indul már be, végre elárulták, hogy nem érik utol a gépészt (addig a standard válasz az vol,t hogy a gépész 7-kor bekapcsolta és "ő szerinte működik"! Aki nem is volt ott, de szerinte működött. Nos, pénzt vissaz nem adtak...nem részletezem, milyen gagyi ex-szoci logikák és igény alapján... Az ember tényleg tehetetlenül ki van szolgáltatva ilyen másutt elképzelhetetlen károkozásoknak! Mi azt az egy napot tudtuk rászánni (délután visszanéztünk, még mindig nem ment semmi!), de ezután már nem kívánunk soha visszamenni! Utazzunk itthon??? Másutt annyi pénzből, amennyibe a (szintén gagyi és leamortizálódott) cascade hotelben és a mellette lévő "élményfürdőben" elvertünk a semmire, egy hét tengerparti nyaralás, tán még repülővel is, kijött volna! Szeretném támogatni a hazai turizmust, na de, hogy idegcsillapítókkal kelljen felszerelkezni, ha mégis nekivágunk????
A demjéni Termálban amúgy nem értem, miért nincs a közel 40 fokos víz mellett hideg merülő/felfrissülő medence, a zuhanyvíz sem hideg, az ember feje megfájdul lehülés nélkül (még a hideg téli napon is!) Ez a wellness alapvető kritériuma amúgy, a hideg-meleg immunerősítő váltokozó fürdők!


[moderálva - a szerk.]

Ki akar így itthon utazgatni? Hogy gyomorgörcse legyen ennyi szemétségen, olcsóságon, átverésen????
Milyennek találod ezt az értékelést?

Cascade Barlang- & Élményfürdő további értékelései

2023.09.22a párjával
Átlagos
Bár az árak kicsit borsosak, és nem a legtisztább a környezet, de nekünk összességében tetszett. Nem mondom, hogy visszatérünk, de érdemes legalább egyszer kipróbálni. A víz kicsit hideg, de van egy hangulata, ami feledteti a kellemetlenségeket.
2023.07.20gyerekekkel
Időpazarlás
Tegnapi élmény: 3 főre 25.000 Ft-ért egy ócska, igénytelen, borzalmas, piszkos fürdő. Használhatatlan öltözőszekrények. Mindenhol bokáig érő víz. Takarítás nincs. Plusz 10.000 ft-ért semmitmondó ebéd, étteremnek csúfolt útszéli büfében (megjegyzem, vannak útszéli büfék, amiknek a szolgáltatása...
2023.03.31a párjával
Időpazarlás
Nem tudom ki hogy van vele, de nekünk már az első benyomások rosszak voltak. Általában, ha fürdőbe megyünk, akkor a reggeli órákba tesszük. Itt bizony kár volt, mert csak 10:00 - kor nyit. Persze én vagyok a hülye, mert tájékozódhattam volna előre a nyitvatartásról, az árakról, de nem tettem....
Népszerű szállások a környéken
Natura Vendégházak Demjén - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.07.01-ig
Natura Vendégházak Demjén
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval