Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dobogókőn egy panzióban...

Platán Panzió DobogókőPlatán Panzió Dobogókő a térképen

Gyenge 2014. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kupon kedvezménnyel foglaltuk a szálláshelyet. Előre bocsátanám, hogy minden tiszteletem az üzemeltetőé,nem akarom bántani, de nekünk nagy csalódás volt a szállás. Megérkezés, normális, korrekt fogadtatás. Parkolás a panzió mögött, ez nem lett volna gond, de a látvány ami látható volt, hát... nem éppen volt az az érzésünk, hogy "de jó, hogy itt vagyunk". Főbejárat, beléptünk és számunkra megdöbbentő étel szag kavalkád, ami az egész "lépcsőházban", a teljes emelet szintig érezhető volt (a legfelső emeleten kaptunk szobát). Ajtók, lépcsőház a régi időket idézte, láthatott már szebb napokat is. Szoba új fenyőbútorokkal berendezve. Tisztaság: pókháló az ablakon elég masszívan, ablak sötétítő nem éppen akkor lett tisztán felrakva. Mosdó: zuhanyzó katasztrófa, vízköves, falra akasztani nem lehetett (egyik kezedben tartod és a probléma megoldva), mindenhol jött a víz, csak a zuhanyzórózsából nem, a zuhanyzórózsához vezető cső törött, nagyon "gázos" volt. Fűtés erősen kattogott egész este (másnap masszív vízhálózat csere, nem akkor kialakult hiba volt, amit foglalásnál elfelejtettek közölni). Nagyon használatos volt minden. Első nap reggel, bejárati ajtónál szennyes valamilyen nagyobb terítőben összefogva (bebatyuzva,így előkészítve a szennyes a szállításra), félig eltakarva egy használatos sötétítővel nagyon "érdekes" látványt nyújtott a főbejáratnál közvetlenül(másnapra sem változott a látvány). Étterem: elfogadható, jó. Az úr nagyon korrekt, bőséges és jó érzéssel fogyasztható étellel szolgált. Talán nagyon is nagy adaggal. Nem vagyok a két személyes tálaknak sem az elrontója, de a részemre kihozott ételeket nem tudtam maradéktalanul elfogyasztani, akkora adagok voltak.
Nekünk a panzió nem nyerte el a tetszésünket és nem fogunk többet itt megszállni. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy minden tiszteletem az üzemeltető tulajdonosé, aki tényleg benne dolgozik a vállalkozásban, de egy kis odafigyeléssel (no pókháló, no szennyes, no rossz zuhanyzó, csak tisztaság) szebb látvány is fogadhatná a vendéget egy ilyen gyönyörű természeti helyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Platán Panzió további értékelései

2023.10.02a párjával
Az interneten találtam ezt a panziók 2 éjszakát töltöttünk a párommal.Kellemes nyugodt tiszta levegőjű környezet..Jól éreztük magunkat.
2023.01.01barátokkal
Kiváló
4 napot töltöttünk ott, mindent csak dícsérni tudok. Bőséges adagok, kirándulási lehetőségek. Készséges segítőkész személyzet.
2022.09.13a párjával
Kiváló
A rengeteg virág és az üstházak az útszélén felkeltették a kiváncsiságunkat és betértünk a dobogókői Platán Étterembe. Kedves tulajdonos fogadott, az 5 fajta menüből választottunk kettőt. Nagyon finom, sűrű ragulevest és babgulyást. A második, brassói és zöldségesharcsa volt rizzsel. Egy baki...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval