jelitibi: Nagyon jó helyen! - Dömös Camping Dömös

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Dömös Camping Dömös értékelése
1. helyezett a 3 dömösi szállás közül

Értékelést írta:
5 szállásértékelés 8 városban járt
3 étteremértékelés 5 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Nagyon jó helyen!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 22.
Néhány napot / éjszakát töltöttünk a kempingben. Nagyon jó helyen van a Dunakanyarban, a főváros közelében. Sajnos emiatt sokszor zsúfolt. Közelben szakrális és kultúrális kirándulások, séták tehetők. Visegrád, Esztergom, Szentedre, Pilisi túrák! Amikor ott jártunk 2018.08.07-10-ig a Duna nagyon alacson vízállása miatt széles, sekély kavics part alakult ki ahol a meleg dunában kiválóan lehetett fürödni.
A kempingben van medence hűvös, túl klóros vizzel és gyerekmedence is. A vizesblokk nem tetszett, nincs szappan, kéztörlö papir, a zuhanyban a tusfürdőt nincs hová tenni. A kemping helyeken sehol sincs vízvételi lehetőség és az áramdíj 1000-ft /éj túlságosan magas! A kemping étterméről megoszlanak a vélemények ezért mi nem próbáltuk ki viszont akikkel ott besztéltünk, nem voltak jó véleménnyel róla és az árak is elszálltak.
A kemping szerencséje a kiváló fekvése, így összességében jól éreztük magunkat! Élményteli napok után, a kempingben csak az éjszakákat töltöttük.

Ennyire tetszett: Átlagos
Személyzet: Átlagos
Tisztaság: Gyenge
Ár / érték arány: Szörnyű
Kényelem (szoba): Szörnyű
Szolgáltatások: Gyenge
Elhelyezkedés: Kiváló

Fényképek:
Nagyon jó helyen! - Dömös Camping Dömös
Nagyon jó helyen! - Dömös Camping Dömös
Nagyon jó helyen! - Dömös Camping Dömös
Nagyon jó helyen! - Dömös Camping Dömös

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni jelitibi felhasználót?    Igen

Cím
2027 Dömös
Dunapart 1.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. augusztus 7.
2019. július végén töltöttünk 2 éjszakát a campingben. Apartmant béreltünk 4 főre, kerékpárral érkeztünk.A környék nagyon szép. A szállás is jó volt, bár a kinyitható kanapé 2 főre nagyon kényelmetlen, tényleg csak szükség megoldás volt.Lehetne cserélni. A belső szobában franciaágy volt, jóval...