Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Amerikai hangulat Dorogon

Elvis Étterem DorogElvis Étterem Dorog a térképen

Átlagos 2022. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. június 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Csolnokon nyaraltunk, s bár volt étkezési lehetőség a szállásunkon is, nem is rossz, de mindig érdemes kipróbálni új helyeket, így körbenéztünk, mi van még a környéken. Csolnokról és Dorogra autóval mindössze pár perc alatt át lehet érni. Először pizzéria szerepelt a tervben, de aztán a térképes kereső és a megérzés mást dobott.
Egy kis üzletsor egyik egysége az Elvis, a vasúti sínpálya közelében. Bár elvileg vannak a belső részben rendes asztalok, székek, sőt tipikus amerikai hangulatú piros-fehér boxok is kialakításra kerültek, a falon dekoráció is arra utal, hogy meg lett ez a hely rendesen csinálva, de a belső éttermi rész helyben étkezésre gyakorlatilag alkalmatlan, mivel raktárbázisként használják. Üres pizzás- és ételes dobozok feltornyozva, beérkező, betárazásra váró alapanyagok szállítás után még dobozokban lerakva. Emiatt és a nyári meleg miatt nem véletlen, hogy a helyben fogyasztó vendégek mindegyike inkább a teraszt választotta, ami nem nagy, de 5-6 asztal volt, ráadásul a fedett tetőnek köszönhetően nem is tűzött rá a nap. A helyiek körében népszerű a hely, sok helyben fogyasztó vendég is volt.
A rendelés felvétele a pultnál történik. Az oda kihelyezett étlapokra mondta egyből a fiatal pultos lány, nyugodtan nézegethetjük, de nem a jó ár szerepel benne (hanem nyilván már drágább). A kínálatban szerepel többféle hotdog, gyros (tál, pita), hamburger, nuggets, frissensült rántott ez-az, tortilla, quesadilla, burrito és pizza (egy méret, kerek). Ahogy láttuk-hallottuk, folyamatosan érkeztek telefonon és neten is a rendelések, van házhoz kiszállításuk is.
Egy magyaros burrito menü 2400 Ft-ba került (dobozos üdítővel, édeskrumplival). Ettünk még sajtburgert, sült krumplival, édesburgonyával, 2 db tortilla volt egy adagban, New York hotdogot. A 4 menüért összesen kb. 9ezer Ft körül fizettünk. Egy kis adag majonéz ill. ketchup 350 Ft-ba került!! Szóval azért eléggé elszaladtak itt (is) az árak. A hambi elég kicsi, mekis típusú. A pizzák új ára egységesen 1890 Ft.
Az ételekkel meg voltunk elégedve, a gyerekeknek ízlett. Igaz, éhesen is érkeztek, és azért a sok párhuzamos rendelés miatt kellett is rá várni.
Összességében könnyen kaphatott volna jobb értékelést a hely, de kicsit káoszos volt minden.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (11)
Elvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - EgyébElvis Étterem Dorog - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Grand Hotel Esztergom - Félpanziós napi ár fürdőbelépővel
Félpanziós napi ár fürdőbelépővel
2025.01.06-ig
Grand Hotel Esztergom
58.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval