Drávai Sétahajózás Drávaszabolcs

Élményprogram
Drávai Sétahajózás Drávaszabolcs
Drávai Sétahajózás DrávaszabolcsDrávai Sétahajózás Drávaszabolcs

Drávai Sétahajózás Drávaszabolcs bemutatkozása

A drávai sétahajózás egy fantasztikus vízi program a Duna-Dráva Nemzeti Park szívében, amely Drávaszabolcs kikötőjéből indul. A kirándulás során a 45 fős Szirén sétahajó fedélzetéről csodálhatod meg Európa egyik legérintetlenebb, vadregényes folyóját. A sétahajózás mellett borkóstolós programok és naplemente-túrák is elérhetők.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Greyhouse Apartments Harkány - Napi árak
Greyhouse Apartments Harkány
64.350 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Őszi kikapcsolódás
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Drávai Sétahajózás Drávaszabolcs vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 61 városban járt márFelfedező - 172 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 323 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 19.gyerekekkel járt itt
Harkányban nyaraltunk, és az interneten találtam rá erre a programra. Kb. egy óra az időtartama, a cég honlapján érdemes előre lekötni a helyet. A mi hajónk is tele volt, 40 fő fér fel. Így aki nem foglalt, az nem is tudott utazni. A személyzet nagyon kedves, a kísérő úriember visszafogottan vicces.
Drávai Sétahajózás Drávaszabolcs - Külső képDrávai Sétahajózás Drávaszabolcs - Külső képDrávai Sétahajózás Drávaszabolcs - Külső kép