PZsu
1 helyen Gasztrokirály
Országjáró - 43 városban járt márFelfedező - 90 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Fotói
64 fotó
Itt járt már

PZsu adatlapja

249Értékelés
Így utazok, így járok étterembe
Szeretem a színvonalas fagyizókat és jó cukrászdákat.
Munkahelyem környékén a gyors étkezési lehetőségeket próbálgatom, több-kevesebb sikerrel.
Étterem megítélésénél kiemelt szempont számomra a kímélő és vegetáriánus kínálat változatossága és minősége, nagyon fontosnak tartom, hogy a (jelenleg már egyáltalán nem) különleges táplálkozási igényre is odafigyeljenek.

Regisztráció2015.10.05
Utoljára itt2023.08.10

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. július 5.gyerekekkel járt itt
Zalakaroson a Szilágyi cukrászda kínálata évek óta színvonalas, jó minőségű. Nagy a sütiválasztékuk, hagyományos és "újhullámos" sütemény is van, és sokféle fagylalt. Bármelyik süteményt választottam eddig, mindig friss volt. Érdemes meglátogatni, különösen egy meleg nyáron csábító a fagylaltkínálatuk.
Szörnyű 2023. július 6.a párjával járt itt
Vecsésen, a Market Centrálban jártunk ebédidőben, szerettem volna megnézni a kínálatukat, árakat. Tisztes távolból néztem volna, van-e valami szimpatikus ebédre való, de a séfkabátos "felszolgáló úrnak" ez nem tetszett és megjegyzést tett arra, hogy nézelődök.
Kiváló 2022. november 17.a párjával járt itt
Disznóvágás programon vettünk részt, ezért az étterem és konyha egy külön értékelést érdemel. A program jól szervezett volt, az étterem csapata nagyon jó hangulatot teremtett. Már érkezéskor friss-meleg házi pogácsával kínáltak.