PZsu étterem értékelései

Értékelései
10
33
104
165
23
1
31

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg PZsu értékeléseit!

Olvasd el PZsu étterem értékeléseit!

PZsu értékelései

Nincs Juliska... -

Juliska Csárda Zalakaros

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
A Zalakarosi fürdőben már nem üzemel a Juliska Csárda. A fedett fürdő területén biztosan nincs, és ahogy nyáron tapasztaltuk, a strand területén sincs ilyen nevű étterem. Helyette egy teljesen már nevű étterem van, ahogy az előző értékelő is leírta. Ezt a másik éttermet nem látogattuk meg, mert "strandos étteremként" túlzottnak tartottuk az árait.
Megosztom
Libanapok a Friscoban -

Friskó Panzió étterme Zalakaros

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton nap környékén külön libás étlappal várják a vendégeket. A ropogós libacomb pont olyan volt, ahogy kell, piros-ropogósra sütve. Két különböző körettel kérhető, mindkettő verzió finom volt. A gesztenyés - meggyes, csokiöntetes erdőmester palacsinta megkoronázza a vacsorát. Előző este a két személyes Frisco tállal nem tudtunk ketten megküzdeni, akkora adag volt.
Megosztom
2018. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. október 15. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az ittjartam. hu-n olvasott értékelés alapján figyeltem fel a Nemsüti bisztróra. Sajnos, ritkán járok a Hold utca felé, de elhatároztam, ha lehetőségem lesz, mindenképpen meglátogatom. Nem csalódtam 😀! ! ! Nagyon színvonalas vega ételválaszték, barátságos kiszolgálás és barátságos árak. Végre egy hely, ahol a vega étel nem egyenlő a rántott karfiollal vagy gombával.
Megosztom
Kicsiny, de jó pékség egy kicsi városban -

Zalaco Pékség Hévíz

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hévíz belvárosában, de egy kicsit félreeső helyen, az Erzsébet királyné utcában, egy többemeletes épület aljában bújik meg a Zalaco itteni üzlete. A helyiség kicsiny, de a kínálat ehhez képest nagy. A minőségi Zalaco-s termékek, édes és sós péksütemények itt is megtalálhatók, és természetesen a klasszikus pékáruk is. A kiszolgálás kedves, udvarias.
Megosztom
Tapolcai kávé a Lobby bárban -

Hunguest Hotel Pelion Lobby Bár Tapolca

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem ezt a helyet, mert évek hosszú óta ugyanazok a kedves és ügyes felszolgálók vannak. Jó érzés, amikor a régen látott törzsvendéget megismerik és örömmel üdvözlik. Utolsó látogatásunk óta megújult és szebb lett a lobby bár, kicserélték a bútorokat, szerencsére a "srácok" maradtak. A kínálatban kávé, tea, italok, sütemény van.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12.
A Lipóti pékség a budapesti Árkádban az utcaszinten, a főbejárathoz közel található. A kenyér, klasszikus, sós és édes péksütemény kínálat kiegészül cukrász süteményekkel, kávé, tea kínálattal. A hely nagyon forgalmas az elhelyezkedése miatt, ugyanakkor távol van az Árkádon belül a többi étkezőhelytől. A szendvicsek valamivel 500 Ft alatt.
Megosztom
Zalaco Pékség - nagyon színvonalas termékek! -

Zalaco Pékség Tapolca

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 12. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábban a szombathelyi Zalaco pékséggel voltak nagyon kellemes tapasztalataim (de az régebben volt, így nem tudom már értékelni). Ezért örültem tapolcai látogatásom során, hogy itt is találkoztam Zalaco egységgel. A pékségben helyszíni fogyasztásra, reggelizésre is lehetőség van. A kínálat és a tapolcai üzlet választéka igen széles.
Megosztom
Őszi hétvége a Pelionban 2 - vendéglátás -

Hunguest Hotel Pelion - Orchidea Étterem Tapolca

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kellemes szeptemberi hosszú hétvégén voltunk a szállodában, a reggeli és a vacsora a csomag része volt. A reggeli választék bőséges, minden igényt kielégítő. Este általában 8 után mentünk vacsorázni (9-ig lehet), a választék még ekkor is teljes volt. Háromféle leves volt mindig: egy húsos, egy vegetariánus és hideg gyümölcsleves. Ez jó.
Megosztom
Este a Malomtónál -

Tóparti Étterem Tapolca

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kiadós tapolcai szállodai vacsora után mentünk sétálni a Malom tóhoz. Kora őszi kellemes este volt, így eléggé furcsállottuk, hogy a két tóparti vendéglátó egység közül csak a Tóparti Étteremnél voltak fények és vendégek. Van egy kis terasz a tó fölött, oda ültünk. Igazi kellemes hehy, mediterrán hangulatú. Kellemes itt elfogyasztani egy pohár italt, esetleg egy desszertet.
Megosztom
Ha Balatonfüred, akkor Bergmann! -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 7.
Ha Balatonfüreden járunk, mindig felkeressük a Bergmann cukrászdát. A minőség változatlanul jó, a franciakrémes most is finom volt. A kiszolgálás kicsit szétszórt volt. Szerintem drágák. 2 krémes, egy presszókávé, egy ásványvíz 2240 Ft, egy jó indulattl 4 dekás kis fagyigombóc 300.
Megosztom
11 oldalon / 104 találat


TérképX