Átlagos franchise

Kentucky Fried Chicken DunaharasztiKentucky Fried Chicken Dunaharaszti a térképen

Átlagos 2023. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. április 19.
A Dunaharaszti KFC-be azzal mentem be, hogy veszek egy kisadag csípős csirkeszárnyat. Nézem az árát, 1250 ft a 3 db, míg az ötös pakk 1500. Hát akkor már inkább azt veszi az ember. Ha jobban áttanulmányoztam volna a kínálatot, akkor rájövök, hogy 1500-ért már egyszemélyes kosár is rendelhető, ami sokkal tartalmasabb. Sebaj, ez is egy lecke volt. Maga a szárny korrekt, élvezhető. Franchise gyorsétterem átlagos, 3 pont, hozta azt, amit vártam.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Kentucky Fried Chicken Dunaharaszti - EgyébKentucky Fried Chicken Dunaharaszti - EgyébKentucky Fried Chicken Dunaharaszti - EgyébKentucky Fried Chicken Dunaharaszti - EgyébKentucky Fried Chicken Dunaharaszti - EgyébKentucky Fried Chicken Dunaharaszti - Egyéb

Kentucky Fried Chicken további értékelései

2025.12.28egyedül
Új ledvencem a spicy katsu sando az a wasabii szósz mindent visz kár hogy kis szósz kiszerelésben nem árulnak egyszerűen fantasztikus nagyon kedvesek és segítőkészek
2025.12.28egyedül
Kicsit lassú dr friss és finom volt minden visszatérek majd még lehet egy ebédre de lehrt egy jó vacsira is ha lassú a kiszolgálás megéri várni rá főleg hogy ajándék shaket churrosz ajánlottak érte
Gastland M0 Hotel Szigetszentmiklós - Két ünnep között
Gastland M0 Hotel Szigetszentmiklós