Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A dunakeszi döneres

Döner Kebab Express - Tesco DunakesziDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi a térképen

2018. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kis bevásárlóközpont Göd és Dunakeszi között. Pepco, DM, AlphaZoo, Tesco. Ingyenes parkolási lehetőség, és a hasonszőrű fővárosi létesítményekhez képes itt kisebb a tumultus. A parkolóban a Tesco bejárata előtt a Döner-es kioszk komoly népszerűségnek örvend. Folyamatosan áll a sor, türelmesen várakoznak az emberek, bent a talpalatnyi helyen 4-en dolgoznak egymás keze alá. A magyar lányok egyike a kasszát kezeli (csak készpénzzel lehetett fizetni), a másik előkészíti az alapanyagokat. A 2 török (?) vagy ázsiai fiatalember egyike a megsült dönerhúst vágja le egy elektromos késsel a hengerről, amásik pedig gyakorlott, több ezerszer ismételt mozdulatokkal pakolja be a pitába vagy az elviteles tálba az alapanyagokat: lila káposztát, salátát, paradicsomot, hagymát, 2 féle szószt (joghurtos, csípős) és persze a sült húst, amiből itt csak csirkét készítenek. Helyben fogyasztásra nincs lehetőség, pedig szerintem jól jönne pár kiülős asztal, de talán nem kaptak rá helyfoglalási engedélyt.
Az árak kifejezetten barátságosak. Egy döner tál 890 Ft, 1 db pitával. A dupla húsos döner tál 1100 Ft. A tál alján sült krumpli is volt (mirelit). A pita mellett tortillába is lehet kérni a húst, és van falafel is.
A húst jól átsütötték, kellemes, de nem durva a fűszerezés, nem csípős, viszont a húst túl apróra vágják, szinte kis fogácsok.
Minőség az átlagnál jobb, ár-érték arány kifejezetten jó.
A kiszolgálás a sebességét tekintve futószalag gyorsaságú, de a kulcsember humoros, barátságos, ontja a poénokat, amit a vevők elég jó néven vettek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Döner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Külső képDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Étel/italDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Külső képDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Étlap/itallapDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Étlap/itallapDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Külső képDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Étel/italDöner Kebab Express - Tesco Dunakeszi - Étlap/itallap

Döner Kebab Express - Tesco további értékelései

2022.06.02barátokkal
Kiváló
Jó hely Jó kiszolgálás Kedves árus Szuper kajcsi És eleve is tök szuper hej
Népszerű szállások a környéken
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
2025.12.30-ig
Aquaworld Resort Budapest
70.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval