Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Házassági évforduló a Duna Residence-ben

Duna Residence DunaszentmiklósDuna Residence Dunaszentmiklós a térképen

Kiváló 2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A drága kis feleségem és én az első házassági évfordulónkat töltöttük itt (4 nap, 3 éjszaka) a Duna Residence-ban, amely ma ért véget sajnos (na nem a házasságunk :-)).
Hát hol is kezdjem?! Amikor az egyik kuponos felületen [moderálva - a szerk.] ráleltem a helyre, azonnal megfogott mind a helyszín, mind a hatalmas apartman, illetve annak felszereltsége, valamint az ehhez az élményhez kapcsolható lehetőségek ára bennünket. Bevallom, ezt látva egy kicsit elkapkodva azonnal foglaltam, majd csak ezt követően ástam bele magam a véleményekbe. Na ezek között lehetett olvasni "hideget", "meleget" a komplexumról, amely nem nyugtatott meg afelől, hogy teljesen biztos, hogy jól választottunk. Így egy kissé bizalmatlanul is érkeztünk vasárnap a valóban káprázatos (mert tényleg az) helyszínre.
Mielőtt véleményt alkotnék, a mi "duettünkről" azt mondanám, hogy nem vagyunk sem túlzottan nagyigényűek, nem szoktunk sem kötekedni, sem a panaszkönyvbe írogatni, próbáljuk mindig mindenből a legjobbat, a legkellemesebbet kihozni annak érdekében, hogy ne érjen minket nagy csalódás egy ilyen kirándulás alkalmával. Így vágtunk bele ebbe az útba is.
És akkor jöjjön a mi értékelésünk, amely teljesen szubjektív, és kellőképpen friss az eltelt napok tükrében, de akkor is én/mi így érezzük, és gondolunk vissza erre az igazán hangulatos, és kissé talán mondhatnám, extrém szálláshelyünkre.
- Helyszín: 5* - elképesztő, káprázatos, nem akarom tovább fokozni, meg kell nézni, cáfoljon meg, aki tud (de nem fog tudni :-))
- Személyzet: 5* - kedvesek, udvariasak (külön respekt A. Petrának, aki fogadott - és ez biztos a véletlen műve, de - búcsúztatott is minket), bármit kértünk segítettek, illetve a távozásunk napján azon túl, hogy a leírtaknál később hagyhattuk el a szállásunkat, Petra lehetőséget biztosított még arra is, hogy akár estig maradhassunk a wellness-ben. Utólag is köszönet az így nyert órákért!
Mi voltunk "Hilltop-éknál" borkóstolón, ahová a szálloda alkalmazottai vittek minibusszal. Szabolcs vitt, és P. Ádám (nem a focista :-))hozott, viszont azt mind a két srácról elmondanám, hogy kommunikatívak, és humorosak voltak, ami egy kb. 10 perces úton nem biztos, hogy le jött volna, ha nem ennyire nyitottak a vendégekre. Innen is köszönet nekik!!!
- Ár/érték arány: 5* - Mi jó pár helyen jártunk már, így nyugodtan mondhatom, hogy nálam/nálunk ez egyáltalán nem túlzott. Ennek elsődlegesen a szállás adta panoráma, az apartman mérete, és felszereltsége, a wellness nyújtotta lehetőségek, illetve a kaja a mértékadói.
- Étkezés: 4* - ezt nem félreérteni, ez nem leminősítés! A reggeli is, és a vacsora is (mi félpanzión voltunk) nagyon finom, és ízletes volt. De pl. az első vacsoránál nekem egy kicsit kemény volt a marhahátszín (nem biztos, hogy az volt - kötegszem:-)), valamint a desszert után érdeklődve (ami tiramisu volt) azt jelezték, hogy van még, és hozzák is, mi ezután kb. 20 percet várva távoztunk, mert vagy elfelejtettek, vagy nem is volt. Mindegy, legalább nem híztam jobban. :-)
Tisztaság: 4* - na ez pont nem zavart. Egy kis por, vagy nem csillogó járólap, kit érdekel?! Nem azért mentem oda, mert a port akartam volna ellenőrizni. Azt lefogadom mindenhol találok, ha akarok.

Ami nekem nem annyira tetszett, azt már itt korábban többen is jelezték, nos az az ágyon található alvómatrac volt. De ez is szokás dolga, mert mi itthon kemény(ebb) matracon alszunk, viszont ez a szálláshely kifejezetten puha matracokkal látja el az ágyakat. Bevallom, ettől függetlenül én jól tudtam aludni, de lehet ebben segítségemre volt a bevitt alkohol mennyisége is. :-)

Végül egy kis észrevétel a lehúzó véleményekhez, és talán ezzel nem visszarettenteni fogok bárkit is, mint inkább reálisan látni, értékelni azt, amit a pénzünkért kaphatunk.

"Pankali" írása szerintem meglehetősen irreális, és még érződik benne a pillanat dühe, ezt lentebb elolvashatja, akit érdekel. De ennyire higgyétek el, nem súlyos a helyzet.
Ha csak ezt olvastam volna, soha nem utaztam volna ide a párommal. Mi vasárnap érkeztünk május 13-án. A benti medencét egyből ki sem próbáltuk, mentünk rögön a napra, és a valóban akkor még nem túl meleg kinti medence vizébe (kb. 21-22 fok). Jó idő volt szerencsére, úgy hogy a hideg víz a meleg nappal társítva isteni kezdet volt. Sajnos a csúszda tényleg nem üzemelt, de mi nem kutattuk okát, annyira nem érdekelt (megértem, ha valakinek ez probléma). Viszont később a benti medence vizét is tesztelhettük, ami szerintem 28-29 fokos lehetett, így erre azt mondani, hogy hideg, ismét csak túlzó kategória a nálam. Azt viszont valóban be kell vallani, hogy a pezsgőmedence mérete nem túl ideális egy ekkora komplexumhoz mérve. Ez ugyanis max. 3-4 főt tud egyszerre fogadni, ami nem csak egy zsúfolt hétvégét nézve nem ideális. De ez van, ezen már nem hiszem, hogy változtatnának a tulajdonosok. Mint, hogy a szaunák méretei is adottak. Én a finn szaunát kedvelem, szinte minden nap megfordultam ott minden kellemetlenség nélkül. Az a helyzet, hogy ha a hétvégék forgalmát nézzük, akkor biztos több negatív kritikát lehet a helyhiány miatt összehozni, mint a hét közbeni napokon, amikor szinte kong a wellness, akárcsak az étterem. Ezért van az, hogy én/mi nem panaszkodhatunk a hely szűke kapcsán. Tudtunk napozni, fürödni, pezsgő-fürdőzni, szaunázni, szóval mindenféle élményérzetet kihasználhattunk.

A feleségem legfontosabb kritikája a törölközők méretére vonatkozott, ugyanis a szobákban csak kisméretű törölközők voltak prezentálva. Itt talán tényleg lehetne javítani valamit a szolgáltatáson pár nagyobb törcsivel.
Nálam ugyan ez is csak egy kis apróság, de ha valahol lifeg a kilincs, azt egy szakember 5 perc alatt megjavítja. A férfi öltöző wellness bejárata ilyen gondokkal küszködik. Ez tényleg nem 5*-os színt így.

Összegezve mindent, ez a hely a zsúfolt hétvégéket nem alapul véve isteni kikapcsolódást tud nyújtani a hétközben utazgatóknak, mi nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen visszamennék még ide.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Residence további értékelései

2023.06.23a párjával
Pénteken 14 után érkeztünk, szálláshely nagyon kellemes, tiszta. A természet-közeliség megemgedte, hogy a teraszon madárnyomok, a lakrészen pedig hangyák legyenek. De kaptunk hangya-spray-t, így beszórtuk a küszöböt. Megérkezéskor szerettünk volna masszázst foglalni, a recepció nem érte el a...
2023.02.27gyerekekkel
Gyenge
A személyzet kedves volt. A szálláson ami nem tetszett: a matrac az ágyakon borzasztó, mintha egy felfújt matracon aludtam volna. Szobába bejutás lépcső soron le, babakocsival napi 4-6x, étterembe fel lépcső soron mert nincs lift napi min. 4x babakocsival. Ez elég érdekes volt. Valamit a második...
2023.01.27a párjával
Gyenge
3 nap, 2 éjszaka . Olyannak nem ajánlom akinek van fogalma, illetve már látott wellness részleget. Itt olyan nincs. Ami van, és akinek az a vágya jól is érezheti magát, hidegvizes medence látvány elemekkel napozó ágyakkal, büfé kiszolgálás, melegvizű jakuzzi klóros bőven, egy finn szauna,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval