Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nagyon leromlott szolgáltatás... :-(

Duna Residence DunaszentmiklósDuna Residence Dunaszentmiklós a térképen

Gyenge 2018. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 éve ismertem meg a Duna Residence-t (több mint 5-6x voltam). Sajnos azóta nagyon sok változás történt és nem előnyükre.
Hosszú évek alatt azt láttam, hogy kicserélődött a személyzet, szerintem a vezetés is, és a Prémium szolgáltatás (főleg az utolsó alkalommal) nagyon nagyon átlagossá vált.

Az apartman most kifejezetten koszos volt: a fürdőszoba, a terasz (ránézésre hetek óta nem takarították) és 1 napon belül megleptek minket a hangyák a konyhában. Még mindig nincs szúnyogháló az ajtókon, ablakokon.
A wellness-ben nem működött a jacuzzi (erről semmilyen információt nem adtak, csak napok alatt tapasztaltuk). Elsőnap, sőt második nap sem kaptunk törölközőt, szauna lepedőt - mindig az volt a válasz, hogy holnapra már lesz. Az apartmanban is csak kéztörlők voltak kirakva (melyek bizonyára ki voltak mosva, azonban elég foltosak voltak) - nagy törölköző sehol. A pihenő szobában a kényelmes ágyakat kicserélték - kemény, "fapados" műanyag ágyakra.
Az öltözőben kicserélték a nagyon jól működő karpántos záróegységeket - kártyás rendszerre. Kérdem én hová teszi az ember a kártyát a wellness-ben? (még a karpántot a kezére tudta tenni)???
Az étkezések során is voltak problémák. Első este mivel kicsit később mentünk vacsorázni, már nem volt csak egy fajta leves (kizárásos alapon az amit az emberek nem kedveltek). 3 féle köret, 3 féle főétel + savanyú (már ha lett volna). Valójában köret hiányos (csak rizs volt), főétel hiányos. Mikor szóltunk, hogy mikor lesz főétel, akkor mondták mindjárt - eredménye az lett, hogy már amúgy is kint lévő csirkeszárny mellé kaptunk még egy adag csirkeszárnyat (a csirkemell helyett). Másnap már jobb volt a helyzet mivel korán mentünk: 2 féle leves, 3 főétel, 3 féle köret, 1 desszert. Nem volt rossz, de annyira jó sem (régen ezzel nem volt probléma).
Reggelinél első alkalommal, nem volt sajt, zsömle, kifli. Gyümölcs kissé "másnapos" volt. Másnap reggel már több volt választék, de elmaradt a gyümölcs, megint kifogytunk a sajtból (ami a reggeli befejeztét követően a távozás során észlelve újra lett). Zöldséges tálon fáradt uborka, paparika + a rántotta hideg volt. A wellness részlegben lévő bárpultnál fél órát kellett várni, hogy hozzám szóljanak, majd miután kértem egy kávét, meg sem kaptam. Az étterem részben legalább volt valaki a pultban, így ha sok idő is volt mire elkészült a kávé (mert nem volt tiszta pohár, tiszta kanál, a pincérnő akkor mosogatta el), de legalább kaptam.

Szóval ha ez 5*, akkor én meg faguriga.... :-(((

ui: persze azért van jó oldala is a történetnek - Változatlan a nyugalom és a csend, nincs tömegnyomor, szép a környék :-) Családoknak tökéletes kialakítás (lenne).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Duna Residence további értékelései

2023.06.23a párjával
Pénteken 14 után érkeztünk, szálláshely nagyon kellemes, tiszta. A természet-közeliség megemgedte, hogy a teraszon madárnyomok, a lakrészen pedig hangyák legyenek. De kaptunk hangya-spray-t, így beszórtuk a küszöböt. Megérkezéskor szerettünk volna masszázst foglalni, a recepció nem érte el a...
2023.02.27gyerekekkel
Gyenge
A személyzet kedves volt. A szálláson ami nem tetszett: a matrac az ágyakon borzasztó, mintha egy felfújt matracon aludtam volna. Szobába bejutás lépcső soron le, babakocsival napi 4-6x, étterembe fel lépcső soron mert nincs lift napi min. 4x babakocsival. Ez elég érdekes volt. Valamit a második...
2023.01.27a párjával
Gyenge
3 nap, 2 éjszaka . Olyannak nem ajánlom akinek van fogalma, illetve már látott wellness részleget. Itt olyan nincs. Ami van, és akinek az a vágya jól is érezheti magát, hidegvizes medence látvány elemekkel napozó ágyakkal, büfé kiszolgálás, melegvizű jakuzzi klóros bőven, egy finn szauna,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval