Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

3 feledhetetlen nap Dunaszentmiklóson.

Duna Residence DunaszentmiklósDuna Residence Dunaszentmiklós a térképen

Gyenge 2023. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. január 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
3 nap, 2 éjszaka .
Olyannak nem ajánlom akinek van fogalma, illetve már látott wellness részleget. Itt olyan nincs.
Ami van, és akinek az a vágya jól is érezheti magát, hidegvizes medence látvány elemekkel napozó ágyakkal, büfé kiszolgálás, melegvizű jakuzzi klóros bőven, egy finn szauna, egy gőzkabin, egy infra szauna, és egy beugróban 6 műbőr ágy, gondolom pihenő helységnek gondolta a tulaj.
Szerintem ez egy fedett strand így ahogy használják, ami nem baj aki erre vágyik, mi pihenni vágyó vendégek lettünk volna, csendesebb helynek gondoltuk.
Ami nincs, wellness részleg, szauna etikett, mire gondolok? Strand hangulat, hangos zene( ketten voltunk csak a párommal, megkértem a recepciós csajt legyen szíves halkabbra venni a zenét, de nem sikerült neki, a felszolgaló hölgy megtette a második kérésemre)szaunában papucsban a szauna mesternek nevezett személy tudtával, jelenlétében, merülő medence használata zuhanyozás nélkül, a pihenő helyen tracs parti, éves, ivás.
Első nap olyan klóros volt a víz a jakuzziban, hogy az úszó nadrágom kifakult( tönkrement, kuka), nyugalmi állapotban is éreztük a klórt, de ha beindult a jakuzzi, ki is kellett jönni belőle.
Második nap csapatépítő vendégek a szaunamester társasága. Medencébe ugrálás, ital fogyasztás a medencében, szaunában papucsban, zuhanyozás nélküli merülő dezsázás ( ez minden napos, akik ide járnak szerintem nem is tudják hogy elvárás a tusolás szauna után, merülő medence előtt) , éves ivás a pihenő szerű helyen is. Tökéletes Strand hangulat.
Harmadik nap, finn szauna tönkre ment az előző napi ész nélküli felöntésektől, a szakik szereltek, így a gőz és az infra szauna is élvezhetetlen, mivel egy helyen minden.
3 napból egy se jött be nekünk, akiknek más a fogalma a wellness részleg használatáról.
Azért írtam le részletesen, mert ha én ezt olvasom akkor nem ide jövök feltöltődés célból. Strandolóknak Tökéletes.
Azt hogy miért pont egy olyan apartmanban kaptunk helyet ami felett még este 21.30 kor is dolgoztak a szakemberek, már fel se vetem.
Az apartmanban nem franciaágy van, hanem két egyszemélyes összetolva. Ezzel se lehet annak baja aki nem összebújva alszik, aki úgy akar az ráfaragott, lehetetlen, szét csúszik.

Pozitívum az étterem és a kiszolgálás!
Enni bármikor visszamenék, finom ételek, szép tálalás, kedves felszolgálás!
Az éttermi dolgozóknak köszönöm.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Átlagos

Duna Residence további értékelései

2023.06.23a párjával
Pénteken 14 után érkeztünk, szálláshely nagyon kellemes, tiszta. A természet-közeliség megemgedte, hogy a teraszon madárnyomok, a lakrészen pedig hangyák legyenek. De kaptunk hangya-spray-t, így beszórtuk a küszöböt. Megérkezéskor szerettünk volna masszázst foglalni, a recepció nem érte el a...
2023.02.27gyerekekkel
Gyenge
A személyzet kedves volt. A szálláson ami nem tetszett: a matrac az ágyakon borzasztó, mintha egy felfújt matracon aludtam volna. Szobába bejutás lépcső soron le, babakocsival napi 4-6x, étterembe fel lépcső soron mert nincs lift napi min. 4x babakocsival. Ez elég érdekes volt. Valamit a második...
2023.01.24gyerekekkel
Kiváló
Fantasztikusan éreztük magunkat! A személyzet minden tagja nagyon kedves, az ételek változatosak és finomak. Az apartmanok tágasak, világosak, tiszták és kényelmesek! Aki teheti és szereti a jó svéd masszázst, keresse Lindát arany keze van s jó erős! Ha akarnék se tudnék hibát találni! Köszönjük...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Pihenés 60 felett - senior ajánlat
2024.12.23-ig
Hotel Kiss Tata
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval