Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek olasz hely Dunaújvárosban

Ristorante Azzari DunaújvárosRistorante Azzari Dunaújváros a térképen

Kiváló 2021. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A beltér hangulatos, ügyesen társítják a rusztikus elemeket a modernekkel, a belső gerendázatot, a nyers téglafalat a korszerű bútorzattal és világítótestekkel. Tuc-tuc popzene szól, szerencsére nem túl hangosan, olasz zenének jobban örvendenénk. Nyáron az utcán teraszt is üzemeltetnek.
Az étlap az olasz konyha fogásaiból kínál bőséges, de nem eltúlzott választékot. Tartanak többek között bruschettákat, pasta-kat pizzákat, osso buco-t házi gnocchival, pankó morzsában rántott fogasfilét spenótos tagliatelle-vel, rozmaringos vajon sült lazacfilét céklás rizottóval, tiramisu-t és sós karamellés tortaszeletet.
A borlap harminc tételt integrál, a magyar borászati élvonal nedűit olasz import tételek egészítik ki. A borok harmadát decire is kimérik. A sörök nagyipariak, a töményitalok kommerszek.
A fekete kagyló friss, jó ízű, a mártást is kikanalazzuk. Korrekt pizzakenyeret adnak hozzá. A selymes, kifejező ízű vargányakrémlevest szarvasgombás rizottógolyókkal adják, ötletes, szépen tálalt fogás. Remek a vargányás házi pasta is, amit friss kecskesajttal, rukkolával és marinált zöldségekkel üdítenek. Jól sikerült a séf kosarából kikerült pizza del mese, amin szárított paradicsom, olajbogyó és pesto-s csirkemell volt a sajton kívül. Mivel a sós karamellás tortaszelet épp kifogyott, gyömbéres almás pitét kértünk, ami a bloggercukrászdákat idéző korrekt, csavarmentes desszertnek bizonyult.
Aki szereti az olasz konyhát helyenként kreatív, izgalmas csavarokkal, itt nem fog csalódni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Ristorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - EgyébRistorante Azzari Dunaújváros - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval